Długooo oczekiwane i wymarzone: Willy i Ugi

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
anka.1984

Re: Długooo oczekiwane i wymarzone: Willy i Ugi

Post autor: anka.1984 »

yamaha pisze:<shock> Ale tam pod spodem tez nie ma zwirku ?
To siusiu gdzie tam "leci" ? Tylkko na plastik ? <shock>

Jaki zapach musi byc <strach>
Nie ma nic... ani grama... :/ wszystko sobie dosłownie pływa pod spodem :D
jasminka pisze:
Lena przy golasku bentonit średnio się sprawdza ja musiałam z powodu Gabrysia wrócić do CBE+
Ja cały czas używam CBE+ więc mam nadzieję, że jej będzie pasować. Dlaczego musiałaś się przerzucić? Nie pasowalo mu?
Łatka pisze:Ło matko <shock> Takiej kuwety to ja jeszcze nie widziałam :-o :-o :-o :-o
Zapewne będzie z tego capić jak to sobie tak tam będzie leżeć. Mam nadzieję, że to twoje nowe kocie nuczy się szybko korzystać z tradycyjnej kociej toalety.
Najlepsze jest to, że początkowo miałam wizję, że odizolujemy młodą w sypialni przez pierwszy okres jej pobytu u nas.... aczkolwiek teraz nie wiem czy chcę mieć to coś w nocy w sypialni... nic tak nie wybudza jak dwójeczka!!! a jeszcze do tego bez zakopania... <strach> :mdleje:
Awatar użytkownika
Łatka

Post autor: Łatka »

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: No raczej !!!!!!
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

anka.1984 pisze:
yamaha pisze:<shock> Ale tam pod spodem tez nie ma zwirku ?
To siusiu gdzie tam "leci" ? Tylkko na plastik ? <shock>

Jaki zapach musi byc <strach>
Nie ma nic... ani grama... :/ wszystko sobie dosłownie pływa pod spodem :D
jasminka pisze:
Lena przy golasku bentonit średnio się sprawdza ja musiałam z powodu Gabrysia wrócić do CBE+
Ja cały czas używam CBE+ więc mam nadzieję, że jej będzie pasować. Dlaczego musiałaś się przerzucić? Nie pasowalo mu?

Nie długo jakoś tak reszta kotów przeszła bezboleśnie zmianę chyba ja bardziej żałowałam tego pudrowego zapachu :-) GG
Łatka pisze:Ło matko <shock> Takiej kuwety to ja jeszcze nie widziałam :-o :-o :-o :-o
Zapewne będzie z tego capić jak to sobie tak tam będzie leżeć. Mam nadzieję, że to twoje nowe kocie nuczy się szybko korzystać z tradycyjnej kociej toalety.
Najlepsze jest to, że początkowo miałam wizję, że odizolujemy młodą w sypialni przez pierwszy okres jej pobytu u nas.... aczkolwiek teraz nie wiem czy chcę mieć to coś w nocy w sypialni... nic tak nie wybudza jak dwójeczka!!! a jeszcze do tego bez zakopania... <strach> :mdleje:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

anka.1984 pisze:(...)Ja cały czas używam CBE+ więc mam nadzieję, że jej będzie pasować. Dlaczego musiałaś się przerzucić? Nie pasowalo mu?(...)
Miałam uczulenie na ten żwirek.
Awatar użytkownika
dzoana

Post autor: dzoana »

anka.1984 pisze:... nic tak nie wybudza jak dwójeczka!!! a jeszcze do tego bez zakopania... <strach> :mdleje:
Noo... a sfinksowa dwojka to masakra w porownaniu z brytusiowa. Ja potrafilam na rowne nogi wyskoczyc z lozka ï sprzatac kuwete w srodku nocy. Teraz juz chyba przywyklam, wiec sprzatam z rana :-)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

witam.. tak sobie cichutko czytam ten wątek od jakiegoś czasu.. i jedno jestem sobie w stanie wyobrazić.. tesknotę za kotem, który chce przyjść na kolana i się pomiziać <lol>

piękne futerkowce.. a łysolek słodki. Moja przyjaciółka z pracy będzie w 7 niebie bo ona je uwielbia i będzie miała o jednego więcej do ogladania
Awatar użytkownika
anka.1984

dzoana pisze:
anka.1984 pisze:... nic tak nie wybudza jak dwójeczka!!! a jeszcze do tego bez zakopania... <strach> :mdleje:
Noo... a sfinksowa dwojka to masakra w porownaniu z brytusiowa. Ja potrafilam na rowne nogi wyskoczyc z lozka ï sprzatac kuwete w srodku nocy. Teraz juz chyba przywyklam, wiec sprzatam z rana :-)
OMG dzoana nie strasz :D :-o
Fusiu pisze:witam.. tak sobie cichutko czytam ten wątek od jakiegoś czasu.. i jedno jestem sobie w stanie wyobrazić.. tesknotę za kotem, który chce przyjść na kolana i się pomiziać <lol>

piękne futerkowce.. a łysolek słodki. Moja przyjaciółka z pracy będzie w 7 niebie bo ona je uwielbia i będzie miała o jednego więcej do ogladania
witam witam i dziękuję za komplementy :-)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Młoda dama jest przepiękna. <zakochana> Nie mogę się doczekać, kiedy już u Was będzie.
Brytusie cudowne misie. <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
anka.1984

Dziękuję Audrey :-)

A oto kilka nowych fotek stworka potworka :D

yamaha zobacz tutaj.... żebyś nie mówiła, że to takie łyse i ble... jednak ma trochę kłaczków na ryjku i uszach <zakochana>
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I mój gremlinek kochany w całości <zakochana>
Obrazek
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Cudna jest. A to spojrzenie na drugim zdjęciu mnie powaliło. Czy można się oprzeć takim oczom? <zakochana>
Zablokowany