Kira - zieloonooka królewna

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Kira - zieloonooka królewna

Post autor: asiak »

Jak mogliście ją w ten kaftan włożyć ? <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Mion

Post autor: Mion »

Okrutni jesteśmy <rotfl>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Mion pisze:Okrutni jesteśmy <rotfl>
<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
Jak tak można? :-) :-) :-)
Awatar użytkownika
Mion

Mały ninja życzy cioteczkom miłego dnia:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Śliczna kiciunia <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ja przychodzę już dawno po wszystkim, pewnie Kircia już zapomniała że coś się działo... :kotek: Chociaż pewnie się zastanawia o co chodzi z tym kaftanem :D

Ale doczytałam, że kocio będzie się nazywał Kimchi! Genialne imię, choć na samo wspomnienie o kimchi mam dreszcze :D
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Miłego dnia królewienko zielonooka :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Mion

MoniQ pisze:Ja przychodzę już dawno po wszystkim, pewnie Kircia już zapomniała że coś się działo... :kotek: Chociaż pewnie się zastanawia o co chodzi z tym kaftanem :D

Ale doczytałam, że kocio będzie się nazywał Kimchi! Genialne imię, choć na samo wspomnienie o kimchi mam dreszcze :D
My z TŻ jesteśmy wielkimi fanami kimchi, jak tylko dostajemy gdzieś w sklepie to kupujemy :-D Mały będzie u nas pewnie za 2-3 tygodnie... Nie mogę się doczekać, ale i mam obawy. Czy nie unieszczęśliwię tym Kirci? To jest taka mała pieszczocha, śpi z nami, tuli się do nas, boję się, że będzie zazdrosna...
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Mion pisze:
MoniQ pisze:Ja przychodzę już dawno po wszystkim, pewnie Kircia już zapomniała że coś się działo... :kotek: Chociaż pewnie się zastanawia o co chodzi z tym kaftanem :D

My z TŻ jesteśmy wielkimi fanami kimchi, jak tylko dostajemy gdzieś w sklepie to kupujemy :-D Mały będzie u nas pewnie za 2-3 tygodnie... Nie mogę się doczekać, ale i mam obawy. Czy nie unieszczęśliwię tym Kirci? To jest taka mała pieszczocha, śpi z nami, tuli się do nas, boję się, że będzie zazdrosna...
Typowe rozterki przeddokoceniowe... Będzie dobrze, najważniejsze to zachować spokój :)

A kimchi kiedyś zrobiliśmy sami. Szafka, w której stał słoik śmierdzi do dzisiaj :haha:
Awatar użytkownika
Mion

Kochane cioteczki, długo mnie tu nie było, sajgon w pracy, milion rzeczy do zrobienia, więc dopiero niedługo nadrobię Wasze wątki. Kimchi jest już dziś z nami. W pociągu siedział wtulony na moich kolanach, czasami wstając na buziaka. Jest abolutnie oswojony, nie chowa się, ciągle chce buziaków i głaskania. Kira, jak się domyślałam, kiedy zobaczyła kota w transporterku syczała na niego chyba 10 min. Później Kimchi został przeniesiony do innego pokoju i póki co siedzi tu i ma swoją kuwetkę.
Zablokowany