Kira - zieloonooka królewna
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Kira - zieloonooka królewna
Jak mogliście ją w ten kaftan włożyć ? <lol> <lol> <lol>
- Mion
Okrutni jesteśmy <rotfl>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>Mion pisze:Okrutni jesteśmy <rotfl>
Jak tak można? :-) :-) :-)
- Mion
- Dominikana
Śliczna kiciunia <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja przychodzę już dawno po wszystkim, pewnie Kircia już zapomniała że coś się działo...
Chociaż pewnie się zastanawia o co chodzi z tym kaftanem 
Ale doczytałam, że kocio będzie się nazywał Kimchi! Genialne imię, choć na samo wspomnienie o kimchi mam dreszcze
Ale doczytałam, że kocio będzie się nazywał Kimchi! Genialne imię, choć na samo wspomnienie o kimchi mam dreszcze
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Miłego dnia królewienko zielonooka

- Mion
My z TŻ jesteśmy wielkimi fanami kimchi, jak tylko dostajemy gdzieś w sklepie to kupujemyMoniQ pisze:Ja przychodzę już dawno po wszystkim, pewnie Kircia już zapomniała że coś się działo...Chociaż pewnie się zastanawia o co chodzi z tym kaftanem
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Typowe rozterki przeddokoceniowe... Będzie dobrze, najważniejsze to zachować spokójMion pisze:My z TŻ jesteśmy wielkimi fanami kimchi, jak tylko dostajemy gdzieś w sklepie to kupujemyMoniQ pisze:Ja przychodzę już dawno po wszystkim, pewnie Kircia już zapomniała że coś się działo...Chociaż pewnie się zastanawia o co chodzi z tym kaftanem
Ale doczytałam, że kocio będzie się nazywał Kimchi! Genialne imię, choć na samo wspomnienie o kimchi mam dreszczeMały będzie u nas pewnie za 2-3 tygodnie... Nie mogę się doczekać, ale i mam obawy. Czy nie unieszczęśliwię tym Kirci? To jest taka mała pieszczocha, śpi z nami, tuli się do nas, boję się, że będzie zazdrosna...
A kimchi kiedyś zrobiliśmy sami. Szafka, w której stał słoik śmierdzi do dzisiaj
- Mion
Kochane cioteczki, długo mnie tu nie było, sajgon w pracy, milion rzeczy do zrobienia, więc dopiero niedługo nadrobię Wasze wątki. Kimchi jest już dziś z nami. W pociągu siedział wtulony na moich kolanach, czasami wstając na buziaka. Jest abolutnie oswojony, nie chowa się, ciągle chce buziaków i głaskania. Kira, jak się domyślałam, kiedy zobaczyła kota w transporterku syczała na niego chyba 10 min. Później Kimchi został przeniesiony do innego pokoju i póki co siedzi tu i ma swoją kuwetkę.