Moris Mikesz i Fidonia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ewcia

Re: Moris

Post autor: Ewcia »

I ja się przywitam z Moriskiem. Piękny ten Twój kłębuszek <serce> Mam nadzieję, że już przestał kichać i wszystko jest ok :)
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Ewcia pisze:I ja się przywitam z Moriskiem. Piękny ten Twój kłębuszek <serce> Mam nadzieję, że już przestał kichać i wszystko jest ok :)
Ewciu przestał kichać :) ale zamówilam te witaminy w zooplusie, czekam nadal na przesylke kurierem :-///// myślalam ze bedzie na drugi dzien a tu cisza. Jak tylko przyjdzie paczka, zaczne mu podawać profilaktycznie :)
bo teraz znowu ma manie ucho drapać i gryzie w zabawie ;-( czy on specjalnie mi to robi <diabeł> a ja latam do weta albo na forum ;-))
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

beev pisze:
Ewcia pisze:I ja się przywitam z Moriskiem. Piękny ten Twój kłębuszek <serce> Mam nadzieję, że już przestał kichać i wszystko jest ok :)

bo teraz znowu ma manie ucho drapać i gryzie w zabawie ;-( czy on specjalnie mi to robi <diabeł> a ja latam do weta albo na forum ;-))
Na pewno nie robi tego specjalnie :hug:
Trzeba kota pewnych zachowań nauczyć. Przede wszystkim ręce NIE służą do zabawy! One są tylko do miziania. Trzeba kotkowi dużo czasu poświęcać na zabawę wędkami, piłkami, myszkami itp. Wtedy dla kota zabawki będą bardziej atrakcyjne niż Twoje dłonie czy stopy.
Awatar użytkownika
Ewcia

Post autor: Ewcia »

beev pisze:
Ewciu przestał kichać :) ale zamówilam te witaminy w zooplusie, czekam nadal na przesylke kurierem :-///// myślalam ze bedzie na drugi dzien a tu cisza. Jak tylko przyjdzie paczka, zaczne mu podawać profilaktycznie :)

No zapewne forum to ta tańsza opcja :) hahaha :haha: Jednak, wydaje mi się, że bardziej skuteczna :) Jak tak czytam o twoim futerku to aż zastanawiam się, czy sama nie powinnam zamówić tych witaminek tak profilaktycznie.
Awatar użytkownika
beev

Betuś staram sie go czymś zajmować, rękoma się z nim nie bawie (wczesniej mąż mu machał rękoma przed nosem <wsciekly> ). Poczytałam całe forum o gryzieniu i staram sie wprowadzać to w życie ;-)) ale Moris jest niesamowity hehe, czasem mam wrażenie że ten smyk jest przebiegły i mnie rozgryza zanim ja coś zaczne robić :) ma troche zabawek ale sama nie wiem czy nie za mało atrakcyjnych.
No i sama nie wiem czy mam sie z nim dużo bawić żeby sie wyszalał, czy dać mu spokój bo jest wystraszony jakiś a ja ciągle go łapałam, gadałam do niego, przytulałam i całowałam <shock>
chyba sama powinnam iść do psychologa kociego :-///// ;-))
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

uwielbiam ogladać zdjęcia Twojego kotka...a imie ma świetne...idealnie do niego pasuje :-) :-) :-)
Awatar użytkownika
beev

norka pisze:uwielbiam ogladać zdjęcia Twojego kotka...a imie ma świetne...idealnie do niego pasuje :-) :-) :-)
Dziękuję Norka :-) imię syn wymyślił :)
Awatar użytkownika
beev

oddam kotka w dobre ręce ;-))
wstaje o 5.20, słysze przez drzwi jak miałczy dosłownie: "maaamaaa mama" <aniołek> i chce jeść mokre jedzenie, po czym spac nie idzie tylko wojuje, biega po domu, miałczy i gryzie :haha: :haha: :haha: może ktoś chętny <rotfl>
On jest niemożliwy, jeszcze 2 dni temu wstawał o 8.00, wczoraj o 6.20 a dziś to przeszedł sam siebie hehe
Czy duże koty texz wstają tak wczesnie? to jak Wy z nimi spicie?
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Ja ja ja !
Ja mam "dobre rece" <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
Marika

Post autor: Marika »

Piękny ten Morisek <serce> nasza mała też dużo szaleje ,ale jak się z nią wybawimy to pada jak kłoda ,na szczęście jak na razie przesypia całą noc ,budzi nas tak po 8 i zaczepia nas by się z nią już bawić ,a śpi z nami czyli ze mną i z mężem ale tak po jakichś 3 godz.przechodzi sobie na krzesło gdzie ma swoją podusię no i tak po 8 rano już jest z nami .
Zablokowany