Gustaw Z Kociego Dworu*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

No właśnie to jest ten problem. Moich wetek Ozz nie szokuje, bo mają pod opieką m.in hodowlę Rag Dolli, a one też spore... 6-cio miesięczny Ozz przez ludzi w poczekalni był brany za dorosłego kota <lol> Jak dostaję jakiś lek w tabletkach, to taki w dawkach psich, bo w kocich musiałabym podawać dwie tabletki i było by to mniej ekonomiczne...

Może faktycznie nie jest źle? W końcu Gutek zaczyna wyglądać jak klon ojca... Dobił już do 7 kilo? Ozz ma przecież takie potężne łapy, że same one ważą chyba tonę, a Gustaw przecież jest nawet mocniejszej budowy...
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Ważył 6,5 ale teraz jest 6,3 ;p Do 7 kg jeszcze troche brakuje :-)
A wiesz może co z innymi kociakami z tego miotu?? W końcu była ich chyba szóstka.
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

martha pisze:Ważył 6,5 ale teraz jest 6,3 ;p Do 7 kg jeszcze troche brakuje :-)
A wiesz może co z innymi kociakami z tego miotu?? W końcu była ich chyba szóstka.
Nie wiem, co u rodzeństwa. :-|

No to ładna waga, myślałam, że jeszcze "zmężniał" <lol> Wrzucę może jutro zdjęcie Ozza z lotu ptaka na jego wątek, to sobie porównasz ;-))
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

kciuki za zdrówko dla Gustawa :kotek:
Awatar użytkownika
martha

Zdjęcia robione na szybko, a Gustaw jak zobaczył aparat zaczął uciekać dlatego mało zdjęć wyszło...
Np. tu się firanki odbiły :-)
Obrazek
Obrazek
I tu odpoczynek <lol>
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ucieczka przed obiektywem bardzo dynamiczna była <lol>
Kawał porządnego brysiowego ciała :kotek:
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

prawie równo dupcia szyja <lol> brysiek jak trza ! :-)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Identiko jak brachol- bardzo mocna budowa, dresiarski kark, mocarna klata. Tylko Ozz ma mniejsze pućki. Zaraz zobaczę, czy udało mi się zrobić jakieś zdjęcie i wlepię na naszym wątku.
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

dorodny chłop :kotek: :-)
Awatar użytkownika
martha

Dzisiaj ładnie świeciło słońce, więc postanowiłam zrobić Guciolowi sesyjkę... Narobiłam mnóstwo zdjęć i chciałam je obejrzeć a tu "no card"! <lol>
Potem kot się zmęczył, postanowił sobie poleżeć i żadnych śmiesznych min więcej nie zrobił. Załamać się można :-)
U nas po staremu, Gustaw powiedział "be" wszystkim zabawkom... W tym tygodniu muszę szybko kupić jakiś laser, bo już jeden się połamał, a to jedyna rzecz za którą biega. Ale w sobotę najprawdopodobniej przyjedzie Willson, więc trochę się porusza :kotek:
Coraz poważniej myślę o wystawianiu Gustawa. Chciałabym, ale najpierw jest do załatwienia mnóstwo rzeczy. Przede wszystkim czy pani z hodowli się zgodzi, bo nie kupiłam go z przeznaczeniem na wystawy. Jeszcze głowa musi troszkę urosnąć... Może w przyszłym roku się uda :-)

To zdjęcie z sesji z biedronką :-)
Obrazek

A to dzisiejsze
Obrazek
Obrazek
Zablokowany