Lenka (Żabka) i Demi.
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
Re: Lenka (Żabka) i Demi.
- Miss_Monroe
- Moderator
Witam na forum obie kotki
. To już moja druga kocia imienniczka na forum <lol>
- Agnes
Witam serdecznie 
- Scherii
Smutasek dzień po przeprowadzce - trochę musi odchorować nowe miejsce, osowiała jest delikatnie, ale ogólnie w porządku, tylko na grubsze się w kuwecie nie było, ale u niej zawsze zmiana miejsca = zakorkowanie. Próbowałam jej podać trochę mleka, ale nie chciała, a potem tuńczyka w oleju, ale o ile takiego w sosie własnym lubi tak ten w oleju jej nie wchodzi totalnie. No nic, pomasujemy brzuszek, nerwy odejdą i będzie dobrze.
Tłuste pod uchem to lek na świerzbowca (skąd ona to ma?!), a śpioch w oku to ślad po niedawnym dłuuugim spanku.

Tłuste pod uchem to lek na świerzbowca (skąd ona to ma?!), a śpioch w oku to ślad po niedawnym dłuuugim spanku.

- iwus
Słodzinka z niej <zakochana> Ale ty jej takiego tuńczyka dla ludzi podajesz???? Hmmm... Chyba jednak nie powinnaś - to szkodzi naszym kotkom.
- Miss_Monroe
- Moderator
Kot nie może jeść ryb w puszkach dla ludzi, ponieważ jest tam sól, która bardzo szkodzi na ich nerki. Mleka krowiego też nie wolno podawać, ze względu na laktozę, której koty nie trawią.
- Scherii
Tuńczyk i mleko (właśnie szczególnie mleko, nawet wet to proponował, bo nietrawienie laktozy = biegunka) są tylko na sytuacje kryzysowe czyli jak kotek nie kupsia i jak nie mam pasty odkłaczającej ani lactulosy. Tak czy siak nie chciała ani jednego ani drugiego, a dziś poszła do kuwety sama bez przymusów.
Mam dla Was kolejne zdjęcie, dosłownie sprzed chwili, mój skarb i nowy nabytek (niestety uszkodzona okładka chwilę po zakupie, bo wspaniały kierowca autobusu ruszył z piskiem opon z przystanku i poleciałam całą sobą na plecak z płytą... Ale na szczęście wszystko ok poza tym pęknięciem)

Minka "I'm loving it!"
Jest tu ktoś kto jej słucha?
Mam dla Was kolejne zdjęcie, dosłownie sprzed chwili, mój skarb i nowy nabytek (niestety uszkodzona okładka chwilę po zakupie, bo wspaniały kierowca autobusu ruszył z piskiem opon z przystanku i poleciałam całą sobą na plecak z płytą... Ale na szczęście wszystko ok poza tym pęknięciem)

Minka "I'm loving it!"
Jest tu ktoś kto jej słucha?
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
WItajcie na forum
Kciuki trzymam za zdrówko i kocie relacje
A dziewczyne znam... wlasnie dumałam jak Je okreslic, bo ona skrzypaczka,ale tez spiewa czasem? Ja ja słucham od czasu Władcy Pierscieni
Ma dziewczyna talent 
A dziewczyne znam... wlasnie dumałam jak Je okreslic, bo ona skrzypaczka,ale tez spiewa czasem? Ja ja słucham od czasu Władcy Pierscieni
- Scherii
Jest rewelacyjna 
Śpiewa... Hmm, w sumie to tylko covery, swoich piosenek nie ma. Głos ma świetny, ale niestety rzadko go używa do śpiewania...
Nie będę tu rzucać linkami, ale jak chcesz ją trochę usłyszeć to szukaj w jej wykonaniu "Daylight", "On the floor", "I knew you were trouble" (nadal większość gra), "Heaven" i coś, co na YT jest wpisane jako "Bus Jam: Live Music". Dwie ostatnie są z takich totalnie spontanicznych prób, tak więc nie są pozbawione niedociągnięć, ale i tak nadal niesamowite no i przede wszystkim wreszcie ją słychać
Co by spamu nie robić... Oto jaki widok mam niemal codziennie około 23-24 pt: "Pańcia, idźmyyyy spaaaaać...". Nie ważne, że właśnie wstała i jeszcze się kiwa i ledwo siedzi, a w oku śpioch ;)

Śpiewa... Hmm, w sumie to tylko covery, swoich piosenek nie ma. Głos ma świetny, ale niestety rzadko go używa do śpiewania...
Nie będę tu rzucać linkami, ale jak chcesz ją trochę usłyszeć to szukaj w jej wykonaniu "Daylight", "On the floor", "I knew you were trouble" (nadal większość gra), "Heaven" i coś, co na YT jest wpisane jako "Bus Jam: Live Music". Dwie ostatnie są z takich totalnie spontanicznych prób, tak więc nie są pozbawione niedociągnięć, ale i tak nadal niesamowite no i przede wszystkim wreszcie ją słychać
Co by spamu nie robić... Oto jaki widok mam niemal codziennie około 23-24 pt: "Pańcia, idźmyyyy spaaaaać...". Nie ważne, że właśnie wstała i jeszcze się kiwa i ledwo siedzi, a w oku śpioch ;)

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Słodki Śpioszek 
Ja właśnie dokładnie tak samo się teraz czuję, tylko godzinna inna... ;)
Ja właśnie dokładnie tak samo się teraz czuję, tylko godzinna inna... ;)