A co do dzialania na facetow... nie poddawaj sie i nie zawezaj tylko do jednego, moze na innych zadziala
ANGUS
- Jennefer
Re: ANGUS
Piękne pozy <mrgreen>
Moja w wieku 4 mcy miała 1,9 kg i sprawdziłam, że wvtym wieku powinna mieć od 1,7 do 2,4 kg ( albo i nawet więcej ), więc to norma.
Moja też mruczy jak się na nią spojrzy, i szpieguje mnie po całym domu. Najśmieszniej wygląda jak myję się w łazience, a ona siedzi i patrzy się tymi oczkami. Aha i prawie wogóle nie miauczy :-)
Moja w wieku 4 mcy miała 1,9 kg i sprawdziłam, że wvtym wieku powinna mieć od 1,7 do 2,4 kg ( albo i nawet więcej ), więc to norma.
Moja też mruczy jak się na nią spojrzy, i szpieguje mnie po całym domu. Najśmieszniej wygląda jak myję się w łazience, a ona siedzi i patrzy się tymi oczkami. Aha i prawie wogóle nie miauczy :-)
- kleoska7
Jennefer oj znam to szpiegowanie, znam
Angus to mały prześladowca:
myje się- Angus siedzi na zlewie i się patrzy,
przygotowuję posiłek- Angus siedzi na blacie i się patrzy,
sprzątam- Angus chodzi za mną i patrzy
a nawet raz była taka sytuacja: przebudziłam się w nocy, otwieram oczy- Angus siedzi przy mojej twarzy i się patrzy ( warto dodać, że przed spaniem czytałam książkę S. Kinga pt. "Cmętarz zwieżąt" którą skończyłam w momencie kiedy kot Church powraca z zza światów więc przy takim przebudzeniu nie miałam zbyt dobrych skojarzeń
)
Slonick- dzięki za słowa otuchy <lol>
a nawet raz była taka sytuacja: przebudziłam się w nocy, otwieram oczy- Angus siedzi przy mojej twarzy i się patrzy ( warto dodać, że przed spaniem czytałam książkę S. Kinga pt. "Cmętarz zwieżąt" którą skończyłam w momencie kiedy kot Church powraca z zza światów więc przy takim przebudzeniu nie miałam zbyt dobrych skojarzeń
- Jennefer
Genialne <mrgreen>kleoska7 pisze:Jennefer oj znam to szpiegowanie, znamAngus to mały prześladowca:
a nawet raz była taka sytuacja: przebudziłam się w nocy, otwieram oczy- Angus siedzi przy mojej twarzy i się patrzy ( warto dodać, że przed spaniem czytałam książkę S. Kinga pt. "Cmętarz zwieżąt" którą skończyłam w momencie kiedy kot Church powraca z zza światów więc przy takim przebudzeniu nie miałam zbyt dobrych skojarzeń)
- Miss_Monroe
- Moderator
Po przeczytaniu "To" juz kilka lat temu omijam clownów do dziś szerokim łukiem <lol> .Jennefer pisze:przebudziłam się w nocy, otwieram oczy- Angus siedzi przy mojej twarzy i się patrzy ( warto dodać, że przed spaniem czytałam książkę S. Kinga pt. "Cmętarz zwieżąt" którą skończyłam w momencie kiedy kot Church powraca z zza światów
Super kocurek z Angusa, widać, ze rozete była strzałem w 10 :-) !
- kleoska7
Miss_Monroe ja teraz mam zamiar przeczytać po "Cmętarzu .." coś lżejszego a potem w planach właśnie "To" do którego się przymierzam już od dłuższego czasu. Clownów nigdy nie lubiłam, dla mnie zawsze były przerażające ;)
A rozeta jest najbardziej uwielbianym miejscem w domu, już nawet w nocy nie kładzie się do łózka tylko w rozecie śpi. Chociaż muszę przyznać że sporym problemem jest to że Angus już od 3 rano zaczyna rozrabiać- ganiać po domu, ciągać nasze buty, skakać po nas itp. Już nie wiem co na to poradzić bo przed spaniem zawsze się staram go wymęczyć zabawą.
A rozeta jest najbardziej uwielbianym miejscem w domu, już nawet w nocy nie kładzie się do łózka tylko w rozecie śpi. Chociaż muszę przyznać że sporym problemem jest to że Angus już od 3 rano zaczyna rozrabiać- ganiać po domu, ciągać nasze buty, skakać po nas itp. Już nie wiem co na to poradzić bo przed spaniem zawsze się staram go wymęczyć zabawą.