ANGUS

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Slonick

Re: ANGUS

Post autor: Slonick »

Angusk swietny, poza genialna... tez bym tak chcial umiec...
A co do dzialania na facetow... nie poddawaj sie i nie zawezaj tylko do jednego, moze na innych zadziala :P
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Piękne pozy <mrgreen>
Moja w wieku 4 mcy miała 1,9 kg i sprawdziłam, że wvtym wieku powinna mieć od 1,7 do 2,4 kg ( albo i nawet więcej ), więc to norma.
Moja też mruczy jak się na nią spojrzy, i szpieguje mnie po całym domu. Najśmieszniej wygląda jak myję się w łazience, a ona siedzi i patrzy się tymi oczkami. Aha i prawie wogóle nie miauczy :-)
Awatar użytkownika
kleoska7

Post autor: kleoska7 »

Jennefer oj znam to szpiegowanie, znam ;-)) Angus to mały prześladowca:
myje się- Angus siedzi na zlewie i się patrzy,
przygotowuję posiłek- Angus siedzi na blacie i się patrzy,
sprzątam- Angus chodzi za mną i patrzy
a nawet raz była taka sytuacja: przebudziłam się w nocy, otwieram oczy- Angus siedzi przy mojej twarzy i się patrzy ( warto dodać, że przed spaniem czytałam książkę S. Kinga pt. "Cmętarz zwieżąt" którą skończyłam w momencie kiedy kot Church powraca z zza światów więc przy takim przebudzeniu nie miałam zbyt dobrych skojarzeń ;-)) )

Slonick- dzięki za słowa otuchy <lol>
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

Poza w rozecie przednia widać że relaks pełnym pysiem :kotek:
Awatar użytkownika
Jennefer

kleoska7 pisze:Jennefer oj znam to szpiegowanie, znam ;-)) Angus to mały prześladowca:
myje się- Angus siedzi na zlewie i się patrzy,
przygotowuję posiłek- Angus siedzi na blacie i się patrzy,
sprzątam- Angus chodzi za mną i patrzy
a nawet raz była taka sytuacja: przebudziłam się w nocy, otwieram oczy- Angus siedzi przy mojej twarzy i się patrzy ( warto dodać, że przed spaniem czytałam książkę S. Kinga pt. "Cmętarz zwieżąt" którą skończyłam w momencie kiedy kot Church powraca z zza światów więc przy takim przebudzeniu nie miałam zbyt dobrych skojarzeń ;-)) )

Slonick- dzięki za słowa otuchy <lol>
Genialne <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

hahaha dobre <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Jennefer pisze:przebudziłam się w nocy, otwieram oczy- Angus siedzi przy mojej twarzy i się patrzy ( warto dodać, że przed spaniem czytałam książkę S. Kinga pt. "Cmętarz zwieżąt" którą skończyłam w momencie kiedy kot Church powraca z zza światów
Po przeczytaniu "To" juz kilka lat temu omijam clownów do dziś szerokim łukiem <lol> .
Super kocurek z Angusa, widać, ze rozete była strzałem w 10 :-) !
Awatar użytkownika
kleoska7

Post autor: kleoska7 »

Miss_Monroe ja teraz mam zamiar przeczytać po "Cmętarzu .." coś lżejszego a potem w planach właśnie "To" do którego się przymierzam już od dłuższego czasu. Clownów nigdy nie lubiłam, dla mnie zawsze były przerażające ;)

A rozeta jest najbardziej uwielbianym miejscem w domu, już nawet w nocy nie kładzie się do łózka tylko w rozecie śpi. Chociaż muszę przyznać że sporym problemem jest to że Angus już od 3 rano zaczyna rozrabiać- ganiać po domu, ciągać nasze buty, skakać po nas itp. Już nie wiem co na to poradzić bo przed spaniem zawsze się staram go wymęczyć zabawą.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Trzeba przeczekać, aż wydorośleje <lol>
Awatar użytkownika
Jennefer

My idziemy spac o 2-3 w nocy bo taki mamy tryb pracy i Tami spi z nami do 8-9 a potem przez godzinke lub dwie chodzi po nas i mruczy i depta i obciera sie pysiem o nasze nochale <lol>
Zablokowany