Tiffany

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Szary z różowym całkiem ładnie )

Niech kocica szybko zapomni o tych strasznych wyczynach wetowych :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Prześlicznie jej w tym kubraczku.Bidulka malutka :kotek:
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Dzięki za miłe słowa. Czas leci niesamowicie. Już tydzień minął, a mnie się wydaje, że to było wczoraj. Tiffka wróciła do formy, foch odszedł w niepamięć. Mam takie wrażenie, że zrobiła się jeszcze bardziej przytulasta niż była przed zabiegiem (a ja tak się bałam jeszcze przed przywiezieniem jej z hodowli, że będzie panna niedotykalska). Kubraczka nadal nie cierpi i pała do niego wielką nienawiścią. Dlatego, jak tylko jestem w domu i mam czas żeby ją kontrolować zdejmujemy kubraczek. Tiffka chyba instynktownie czuje, że nie może maltretować rany, więc omija ją i zostawia w stanie nienaruszonym. Z tego co widzę ranka goi się pięknie. W niedzielę lub poniedziałek jedziemy wyciągnąć szwy, a potem dla uczczenia chwili i dla satysfakcji Tiffcoka komisyjnie spalimy kubraczek, bo jest w takim stanie, że już chyba nikomu się nie przyda.
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

bardzo fajnie, że mała tak szybko doszła do siebie :-) ja u swojej też zauważyłam, jakby większą potrzebę na mizianie :-) mam nadzieje, że i kiedyś sama przyjdzie na kolanka :-) głaski dla pięknej panienki :kotek:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Cieszę się, że Tiffka już czuje się dobrze. Ja też mam nadzieję, że Misia zrobi się bardziej przyjacielska i tulaskowa :-D
Głaski dla ślicznotki :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Lumi pisze:bardzo fajnie, że mała tak szybko doszła do siebie :-) ja u swojej też zauważyłam, jakby większą potrzebę na mizianie :-) mam nadzieje, że i kiedyś sama przyjdzie na kolanka :-) głaski dla pięknej panienki :kotek:
Tiffcok niemal od początku pchała się na kolana, a teraz najchętniej w ogóle by z nich nie schodziła.
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Dzisiaj, mam nadzieję ostatecznie, zakończyła się nasza przygoda ze sterylizacją. Właśnie wróciłyśmy od weta, szwy zdjęte, ranka pięknie zagojona. Tiffcia dzielna niesamowicie. Wet obciął również pazurki. Chętnie z tego skorzystałam, bo nie chciałybyście widzieć jak to wygląda u nas w domu <diabeł> . Dantejskie sceny, płacz niemiłosierny, mimo że działamy z mężem szybko i zdecydowanie. A u weta totalny luz, ani jednego wyrywanka czy płaczu. Istny <aniołek> . W nagrodę dostała wędkę z jej ulubionymi piórkami. Ciekawe czy do południa wytrzyma (ta wędka oczywiście) <lol> .
Szczęśliwe, pozdrawiamy wszystkie forumowe koty i koteczki :kwiatek: i jeszcze raz dziękujemy za kciuki i dobre słowa.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Super,że macie to już za sobą i koteńka ma się dobrze.To najważniejsze.Głaski dla grzecznej dziewczynki :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Wspaniałe wieści :kotek: Głaski dla dzielnej koteczki i dużo zdrówka :-)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Świetne wieści :kotek: Cieszę się, że wszystko pięknie zagojone i Tiffka w końcu pozbyła się kubraka i może szaleć do woli <mrgreen>

U nas z obcinaniem pazurków też był na samym początku lament, ale teraz wie, że trzeba i tylko trochę miauuczy. Mam nadzieje, że z czasem u was będzie tak samo <ok>
Zablokowany