Długooo oczekiwane i wymarzone: Willy i Ugi

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
anka.1984

Post autor: anka.1984 »

Mago pisze:
anka.1984 pisze:(...)
Jakby co będę atakować Mago
Ktoś mnie wzywał? <mrgreen>
Proszę o pw z nowym tytułem wątku, to zaraz podmienię.
Kocio śliczny, to czekanie na koteczka ma swój urok :kotek:
Jaka prędkośc reakcji <mrgreen>

Wysłane i jeszcze raz dzięki bardzo :-)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

przepiękne miśki ... będziesz miała mnóstwo radości w domu ... <zakochana>
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Faktycznie już po pyszczku Ugi widać, że to stworzonko spokojne nie jest. Willy natomiast istna kwintesencja brytyjskości :-) . I muszę Cię zmartwić <lol> Tiffka też taka spokojniutka była, ale z tym skończyła <lol> <diabeł> . Więc wszystko przed Tobą :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Śliczne są Twoje kociaczki :) Będę śledziła Twój wątek z racji tego samego wieku kociaków,co moje no i też rodzeństwo.Może i ja będę miała już w tym czasie kociaczki ,co ty? :)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Śliczne malce :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
anka.1984

Dziękuję za miłe słowa :piwo:

zuzuzanta pisze:Faktycznie już po pyszczku Ugi widać, że to stworzonko spokojne nie jest. Willy natomiast istna kwintesencja brytyjskości :-) . I muszę Cię zmartwić <lol> Tiffka też taka spokojniutka była, ale z tym skończyła <lol> <diabeł> . Więc wszystko przed Tobą :-)
Jak Williemu się odmieni i szajba uderzy do tej kudłatej czupryny, to może Ugi się wtedy odwidzi i będzie prawdziwą damą brytyjską... co by równowaga była :D
asiak pisze:Śliczne są Twoje kociaczki :) Będę śledziła Twój wątek z racji tego samego wieku kociaków,co moje no i też rodzeństwo.Może i ja będę miała już w tym czasie kociaczki ,co ty? :)
byłoby świetnie :-) trzymam <ok> za zdrowie tych Twoich maluszków
dora
Hodowca
Hodowla: Rizadora*PL
Kontakt:

Post autor: dora »

6 czerwca już bliziutko i pewnie nóżkami już tupiesz z niecierpliwości. Ale będzie się działo już czekam na zdjęcia z przyjazdu kłębuszków i jak zapowiadają na fotkach nudno nie będzie.
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Blisko,coraz bliżej. Odliczamy z tobą: START <ok>
Awatar użytkownika
anka.1984

dora pisze:6 czerwca już bliziutko i pewnie nóżkami już tupiesz z niecierpliwości. Ale będzie się działo już czekam na zdjęcia z przyjazdu kłębuszków i jak zapowiadają na fotkach nudno nie będzie.
oj naprawdę już się doczekać nie mogę :D

Odbiór sierściuszków ważniejszy jest nawet od tego, że w czwartek odchodzę z pracy, w której spędziłam prawie 5 lat (ale zwalam na to, ze chyba to jeszcze do mnie nie dotarło)... nie dochodzi nawet do mnie to, że za 2 tygodnie będę się wyprowadzać z PL, że będzie wszystko inaczej... póki co w spokojnym czekaniu na Kulki przeszkadza mi latanie, w przerwach w pracy, po urzędach i załatwianie papierkowych spraw, ale może w sumie to i dobrze... czas szybciej leci :D

Ale kotozę mam już pełną. Ostatnio przyszła paczka z jakimiś zabawkami, puszkami, szelkami, szczotkami itp. i siedziałam przy tym i cieszyłam się z każdej rzeczy jak gÓpi z bateryjki :mimbla: Zachowuję się co najmniej tak jakbym na dziecko czekała i rozczulała się nad każdym śpioszkiem, grzechotką i smoczkiem <mrgreen>

Ale tak czy inaczej jeszcze tylko 10 dni :D <tańczy> <klaszcze> <tańczy>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Aniu mam podobnie jak ty :)
Zablokowany