Grace Britabby*Pl
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
- Giovanna
Korzystając z wczesnej pobudki (tak, tak trzeba było się pobawić) i słońca, które gdzieś teraz zniknęło zrobiłam kilka zdjeć marnej jakości. Niestety ani aparat nie mistrz, ani fotograf (nawet bardziej nie) nie mistrz.

Uploaded with ImageShack.us

A tu widać, że Grace jest jeszcze kociaczkiem dzieciaczkiem

A tu widać, że Grace jest jeszcze kociaczkiem dzieciaczkiem

- Giovanna
Grace Monika nie podziela Twojego zdania co do wypasów <lol> Drapak omija jakby gryzł, a Reniowe legowisko służy do szaleństw, wskakiwanie, wyskakiwanie no i koniecznie obgryzanie kokardki.
Z tym drapakiem to liczyłam, że jak będzie blisko okna i wersalki, to będzie na trasie. Ale kocinka woli okno w kuchni (z tym samym widokiem na nic) a do wdrapywania preferuje stół w kuchni i jego okolice oraz oparcie od wersalki. Swoją drogą nie wiedziałam, że moja znienawidzona wersalka, która ma stąd niedługo wyjechać może być tak atrakcyjnym meblem <lol>
Z tym drapakiem to liczyłam, że jak będzie blisko okna i wersalki, to będzie na trasie. Ale kocinka woli okno w kuchni (z tym samym widokiem na nic) a do wdrapywania preferuje stół w kuchni i jego okolice oraz oparcie od wersalki. Swoją drogą nie wiedziałam, że moja znienawidzona wersalka, która ma stąd niedługo wyjechać może być tak atrakcyjnym meblem <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Giovana najlepiej zrobisz, jak będziesz się z koteczką bawić przy drapaku. Smeraj jej piórkami po słupach, żeby polowała na nie, wsadzaj piórka do budki, żeby wskakiwała do niej. Jak się kicia oswoi to na pewno zacznie korzystać z pięknego drapaka i zakosztuje uroków spędzania na nim poobiednich drzemek.
Głaski ode mnie dla ślicznej dziewczyneczki
Głaski ode mnie dla ślicznej dziewczyneczki