Grace Britabby*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
nataniela
Hodowca
Hodowla: Britabby*PL
Kontakt:

Post autor: nataniela »

Witaj Grace u siebie <klaszcze> :) Uprzedzałam, że ona uwielbia spać na karku. To brytek nakarkowy :)
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

zupełnie mi to nie przeszkadza :-D a wręcz przeciwnie <lol> Ona chwilami tak zwisa, żeby przytulić pyszczek do policzka <zakochana> A ja się wtedy rozpływam :-)
Natanielu ona jest wspaniała, bardzo Ci dziękuję!
Awatar użytkownika
MaTosia
Hodowla: IDOL*PL

Post autor: MaTosia »

śliczności ja też chcę kotka nakarkowego i chyba się dokocę bo moja Tosia raczej obok niż z..... <klaszcze> <klaszcze>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Cudna dziewczynka <serce> Giovanna, a Grace będzie jedynaczką? <mrgreen>
Awatar użytkownika
Giovanna

Bartolka pisze:Cudna dziewczynka <serce> Giovanna, a Grace będzie jedynaczką? <mrgreen>
<mrgreen> no nie wieeemmm... Brytoza to choroba silnie zaraźliwa <lol> ale ja mam kawalerkę!
Awatar użytkownika
Wiola_84

Post autor: Wiola_84 »

Jest śliczna, :D:D pewnie gdzies około wieku mojego Pepusia :D
Taki maluch przynosi wiele radości w domu.
Ostatnio też marzy mi sie kremowy kocurek :D ale moze kiedys...jak ktoś wspomniał brytoza jest zarazliwa hehehe
Awatar użytkownika
Giovanna

Korzystając z wczesnej pobudki (tak, tak trzeba było się pobawić) i słońca, które gdzieś teraz zniknęło zrobiłam kilka zdjeć marnej jakości. Niestety ani aparat nie mistrz, ani fotograf (nawet bardziej nie) nie mistrz.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

A tu widać, że Grace jest jeszcze kociaczkiem dzieciaczkiem
Obrazek

monika§

Post autor: monika§ »

Nooo, drapak na swoim miejscu jest, Reniowe legowisko jest no i wreszcie upragniona Grace jest <mrgreen>

Ona to się ma dobrze, już na powitanie takie wypasy <roll>

Śliczna jest, taki kociaczek jeszcze :-)
Awatar użytkownika
Giovanna

Grace Monika nie podziela Twojego zdania co do wypasów <lol> Drapak omija jakby gryzł, a Reniowe legowisko służy do szaleństw, wskakiwanie, wyskakiwanie no i koniecznie obgryzanie kokardki.
Z tym drapakiem to liczyłam, że jak będzie blisko okna i wersalki, to będzie na trasie. Ale kocinka woli okno w kuchni (z tym samym widokiem na nic) a do wdrapywania preferuje stół w kuchni i jego okolice oraz oparcie od wersalki. Swoją drogą nie wiedziałam, że moja znienawidzona wersalka, która ma stąd niedługo wyjechać może być tak atrakcyjnym meblem <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Giovana najlepiej zrobisz, jak będziesz się z koteczką bawić przy drapaku. Smeraj jej piórkami po słupach, żeby polowała na nie, wsadzaj piórka do budki, żeby wskakiwała do niej. Jak się kicia oswoi to na pewno zacznie korzystać z pięknego drapaka i zakosztuje uroków spędzania na nim poobiednich drzemek.
Głaski ode mnie dla ślicznej dziewczyneczki :kotek:
Zablokowany