Pepe Pan Kot z hodowli Zguba Elfów*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Wiola, te fikusy są trujące, dla nas też.
Co do łapania za nogę, to zaczepia maluch do zabawy, kiedy nie zwracasz na niego uwagi ;-))
Awatar użytkownika
Wiola_84

Post autor: Wiola_84 »

hm na kwiatach za bardzo sie nie znam ale z tego co pamietam (dostalam go) mowiono mi ze to cytrus, dzrzewko cytrusowe a ono chyba nie jest trujace??
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Kontakt:

A to nie wiem, ale wyglądało mi to na fikusa, zobacz np http://images02.olx.pl/ui/13/83/65/1299 ... kterie.jpg
Mi na "szczęście" mój usechł z dwa-trzy lata temu ;-))
(z tego po ucięciu gałązki cieknie białe mleczko, może tak sprawdź ;) )
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Wg mnie to fikus beniaminek, a wiem, ze one na bank nie są jadalne dla nikogo. Więc generalnie oprócz trawki i owsa, lepiej nie ryzykować i nie dawać kociakom.
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Jaki malutki... Jak Buzz Astral <lol>
Awatar użytkownika
Wiola_84

sprawdziłam i faktycznie pojawiło się to mleczko po ucięciu gałązki <strach> . Hm będę musiała się pozbyć tego kiwatka.
Na szczęście maluch nie gryzł tej gałązki tylko trącał ją łapką choc zdjecie sugeruje co innego na szczescie czuwalam i nic nie zjadl.
Kurde to ladnie mnie ktos prowadzil w blad.
Dobrze ze wy czujnie spoglądacie na zdjęcia - dziekuje :foto: :kiss:
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Kontakt:

Dbamy o siebie wzajemnie (a raczej koty - wszystkie nasze, forumowe <serce> ) :-D
Awatar użytkownika
Izabella1974

Post autor: Izabella1974 »

Witamy i MY ślicznego liliowego kotka :-)
Awatar użytkownika
Wiola_84

Mam małego modela w domu <mrgreen> Chodzi łasi się a jak tylko chwycę za aparat maluch przyjmuje pozy tym samym powodując u nas kupe śmiechu. I jeżeli brytki są nie nakolankowe tomój chociaz na same kolana nie wskakuje kładzie się obok i "traktorzy" chcac by podrakac go pod brudką albo za uszkiem...
Rano pija ze mną kawe próbujac natretnie samemu wsadzic pyszczek do kubka :D <lol> w tej chciwli juz w pelni uczestniczy w naszym zyciu. Polubil dzieci na tyle ze kiedy starszy idzie do przedszkola kociak siedzi przy drzwiach i nasluchuje przez jakis czas bo "byc moze zaraz wróci"
Jest naprawde slodki i kochany <serce> tak się cieszymy że znalazł sie w naszym domu...

A teraz mała sesja ta z serii zobacz jak umiem
Tutaj pokaze moje pucki i oczka a ty Pańcia bierz ode mnie te "łape" i nie drap podczas pozowania...

Obrazek

OOO <shock> a tu macie z nogą w bok, może kotką nie jestem ale "jajek" mnie pozbawiono więc i z nóżką pozycja nie jest zła, poza tym to pozycja z tych uważaj może tylko udaje że jestem przytulaśny? Moje spojrzenie powie ci wiele...

Obrazek

A tu Pańcia zaserwowała mi sesje w pościeli Boryska mojego "ludziowego" braciszka i co? Jak wyszło... z łapką pod brudką wychodzi ze mnie prawdziwy arystokrata, potem pokazałem jej że znudzony jestem ale to nie pomogło więc na koniec ignorując ją jak na szlachcica przystało zacząłem się myć...

Obrazek
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

Sesja pościelowa przewspaniała! <mrgreen>
Zablokowany