Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

To wspaniała wiadomość, obyś już stale była zmęczona z takiego właśnie powodu :)

Głaski dla Ozziego :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Kiepsko ostatnio ze słońcem na pomorzu... Dziś znowu mglisto, smętnie i nostalgicznie. Ozzy ostatnio często spedza czas na obserwowaniu ludzi przez okno. Gdyby mógł mówić na pewno powiedziałby kto komu przerysował samochód przy parkowaniu, kto nie sprzątnął po psie [a raczej kto sprzątnął, bo takich jest znacznie mniej...], do kogo przyjechała rodzina na niedzielny obiad. Jak te sąsiadki z parteru, z którymi chyba każdy z nas miał kiedyś do czynienia, wiszace całymi dniami na oknie i znające wszystkie lokalne ploteczki :)

Leczymy sie teraz w domu, ale nastepne tabletki będę musiała podawać mu bezpośrednio do pyszczka, bo szybko poznał się na faszerowanych proszkami kawaleczkach wołowinki w sosiku :) Zostawia je nieruszone, zjadając całą resztę kąskow bez "wkładu".

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

piekny kocurek! <serce>
Awatar użytkownika
tosia

Post autor: tosia »

Śliczny <ok>
Pozdrawiamy braciszka :kotek:
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

I jaki dostojny :)
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Fiu, fiu cóż za iście królewska postawa u niego <serce>
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

taki dostojny , pewny siebie sliczny :)
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Śliczny <serce>
Prosze go wygłaskać i życzymy zdrówka :kotek:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Bardzo piękny kocurro :-)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

No właśnie- wygląda zupełnie jak nie on, dlatego nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam zdjęcia mimo nieciekawego swiatła :D Przez 99,99 procent czasu jest bowiem rozczochranym wariatem <mrgreen> Jak tylko zrobiłam te 2 ostre zdjęcia przeobraził się z powrotem w swoją normalną postać, złapał mnie za obiektyw łapami w geście "berek" i uciekł.

Czy wasze koty też bawią się z wami w chowanego? Bo że z innymi kotami, to dla mnie zrozumiałe.
Ozzy zrywa się nagle, ucieka i gdzieś chowa, a jak jestem już blisko, wołam i udaję, że go nie widzę, to wyskakuje na dwóch łapach, a przednimi robi "klep, teraz ty się chowaj". Więc biegnę, chowam się na ile dorosły ludź umie i wtedy to ja go straszę. Ostatni raz bawiłam się tak jakieś 20 lat temu z młodszą siostrą... :haha:
Zablokowany