Czekoladowy duet u aszu <3

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
aszuelka

Czekoladowy duet u aszu <3

Post autor: aszuelka »

Tak wiec po wielu przeciwnosciach losu, rzece lez, tysiacu snow z brysiami, ciaglym jeczeniu mezowi o kota moje szczescie siegnelo zenitu i zostane posiadaczka nie jednego, lecz dwoch czekoladowych brysiow <tańczy> <gwiżdże> <zakochana> koty, rodzenstwo, brat i siostrzyczka beda przeze mnie adoptowane, nazywaja sie Pixie i Truffle (mam wielka ochote ich przechrzcic). Dzisiaj popelnilam pierwsze zakupy i uwierzcie mi, przy zakupie zabawek czulam sie jakbym kupowala cos dla swoich dzieci, nie dla kotkow <lol> zreszta, moj maz tez juz jest zakochany w tym pomysle i sam proponuje kocyki, lozeczka itd.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

W sobote jade odebrac kociaki i postaram sie wrzucic wiecej zdjec moich dzieciaczkow <serce> <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Czekoladowy duet u aszu <3

Post autor: asiak »

No śliczne te Twoje dzieci <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Ekaterina

Post autor: Ekaterina »

dwupaki są the best! <mrgreen> <serce>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Witajcie na forum ! <tańczy>
2 czekoladki na raz ? <shock>
No ale TAKIE lakomstwo jest na forum nie tylko niekaralne, ale wprost CHWALONE <lol>

Opowiedz nam troszke o tej adopcji ;-))
Awatar użytkownika
aszuelka

Para od której bierzemy kotki ma 3 brysie, to czekoladowe 2-letnie rodzeństwo i biała 5-letnia brysie. Niestety w najbliższym czasie rodzinka wyprowadza sie z UK i szukali domków dla kociaków. Wiedziałam, ze w planach mieliśmy jednego kota, a biała dama już była zarezerwowana. Wieczorem przeprowadziłam rozmowę z małżonkiem, pokazałam mu koty, powiedziałam ze możemy wziąć jednego, ale delikatnie sugerowałam, ze to rodzeństwo, ze moze lepiej zniosą przeprowadzkę jeśli weźmiemy oba. Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu małż sam powiedział ze bierzemy oba <zakochana> Jesteśmy umówieni na sobotę na 11. Pixie dziewczynka jest podobno bardzo charyzmatyczna, ciagle próbuje zwrócić uwagę na siebie. Truffle uwielbia być glaskany, ale straszny z niego leniuch.

Moj poziom podniecenia sięga zenitu, już wiem, ze bede ryczeć jak bóbr <oops> To będzie cudowna chwila <zakochana>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

<ok> zeby wszystko poszlo jak najlepiej.
Mnie sie osobiscie imionka podobaja, ale to beda TWOJE koty, wiec zrobisz jak uwazasz. ;-))

(a z jakiego powodu ci Panstwo oddaja koty ? Przeprowadzka, nawet za granice, to przeciez nie powod na oddanie zwierzecia <suchy> )
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Witam piękne czekoladki :-)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

to będzie wspaniała i podwójnie słodka chwila <zakochana> <zakochana> Gratuluje! :-) i szybkiej aklimatyzacji rodzeństwa życze :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
aszuelka

Przeprowadzają sie do Australii bodajże i stwierdzili ze nie stać ich na opłacenie przelotu dla kotów. Ja nie narzekam na ich decyzje <gwiżdże>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

<lol> Co racja to racja !
Zablokowany