Lilu&Bono

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Aga G.

Lilu&Bono

Post autor: Aga G. »

Witam serdecznie :) Od jakiegoś czasu systematycznie podczytuję forum i z racji tego, że od stycznia jesteśmy z mężem i córką szczęśliwymi właścicielami niebieskiej koteczki o imieniu Lilu, postanowiłam w końcu zarejestrować się i dołączyć do tak zacnego grona wielbicieli kociaków wszelakich <mrgreen>
Mam na imię Agnieszka i od jakiegoś czasu choruję na pogłębioną brytozę :-D, moja choroba rozwija się w szybkim tempie, a objawem tego jest fakt iż właśnie oczekujemy na drugiego kocurka <ok> Urodził się 26 maja <zakochana> i zawita w naszych skromnych progach 13 września jak tylko pokaże się wraz z braćmi i siostrami na wystawie w Głogowie :-)
Lilu w październiku skończy rok, a urodziła się jako Fiona w hodowli z chatki*pl, nasz kocurek to w tej chwili Alejandro Hari Maya*pl, a wszystko wskazuje na to, że u nas będzie miał na imię Bono <mrgreen>
Jak tylko opanuję wszystkie tajniki forum, a szczególnie wklejania zdjęć to pochwalę się kociaczkami ;-))
Tymczasem bardzo cieszę się, że przestanę anonimowo podczytywać przeróżne wątki na forum :-)
Awatar użytkownika
Aga G.

Re: Lilu&Bono

Zapomniałam dodać, że Bonuś jest liliowym kocurkiem i swój kolor odziedziczył po dziadku ponieważ jego rodzice i rodzeństwo to przesłodkie czekoladki :-D
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Witam serdecznie, no, i zdjęcia koniecznie :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Witam na forum :-)
Troszkę czekania przed Tobą, ale my to z Tobą poczekamy to szybciej czas przeleci <mrgreen>
No i przywitanie bez fotek to takie połowiczne, więc opanowuj jak najszybciej to wklejanie fotek :foto:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Witamy na forum :-) Twój kocurek ma urodziny dzień po moim, z tym że mój jest o rok starszy :-)
Awatar użytkownika
Aga G.

Obrazek
Awatar użytkownika
Aga G.

Obrazek

Nasza lwica <mrgreen>
Obrazek
Awatar użytkownika
Aga G.

Większość zdjęć Lilu jest na kompie mojego męża, potem spróbuje jeszcze coś wkleić. Nasza Lilu od tygodnia jest kastratką, wczoraj byliśmy na zdjęciu szwów i wszystko pięknie się zagoiło. Bona planujemy wykastrwać trochę wcześniej <oops> Muszę ściągnąć jego zdjęcia, które dostałam od właścicielki hodowli (niesamowitej Pani Ewy) Jak tylko to zrobię to zaraz wkleję liliowego słodziaka, który skradł moje serce <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczna smerfetka :kotek:
Lilaczek będzie pasował do niej :ok:
Awatar użytkownika
Aga G.

Bono na którego z utęsknieniem czekamy :-D