Samson

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
xennaextra

Samson

Post autor: xennaextra »

Witajcie!
Już od dłuższego czasu śledzę to forum, jako prawdziwą skarbnicę kocich informacji. Obecnie z niecierpliwością czekam, aż do mojego domu przybędzie kocurek syberyjski neva masquerade Samson, z białoruskiej hodowli - długa historia, ale chyba po prostu byliśmy sobie pisani :-)
Wiem, że to forum brytkowe, lecz jest na tyle bogate w cenne informacje i piękne zdjęcia, że z chęcią pochwalę się tu moim małym kocim kawalerem. Niestety forum kotów syberyjskich umarło chyba na zawsze..
Mój Samson ma już około 4 miesięcy, ale póki co wkleję jego pierwsze zdjęcia, za czasów maleńkości <zakochana>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wybrałam go jeszcze zanim wiedziałam jak wygląda, ale te pierwsze zdjęcia w wieku 5 tygodni upewniły mnie, że ta mała bestyjka zdobędzie moje serce :-)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Re: Samson

Post autor: AgnieszkaP »

Witajcie na forum :-) Samson jest przecudny <zakochana> Nie dziwi mnie, że straciłaś dla niego głowę :ok:
A na forum mamy nie tylko brytki :-) Wszystkie koty i ich właściciele są tu mile widziani :-)
xennaextra

Bardzo miło będzie mi w takim razie być tu razem z Wami :)
Po Samsona jedziemy do Białegostoku w piątek w godzinach porannych (Pani z hodowli przywozi go aż z Mińska). Już nie mogę się doczekać! Szczególnie, że przez różne przygody na wymarzonego kotka czekam właściwie od października..
Tutaj maluch w wieku 10 tygodni :) jego umaszczenie to seal silver tabby point arlekin.

Obrazek
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Rewelacyjny jest <serce>
Warto było czekać te kilka miesięcy :-) A ten wielki dzień już jutro <tańczy>
Musisz być przeszczęśliwa :-)
xennaextra

Dziękujemy za miłe słowa :)
Oj tak, czekanie się dłużyło i dłużyło, a już zaraz Samsonek będzie z nami! :kotek: Nadal nie mogę w to uwierzyć.. Mam tylko nadzieję, że chłopaczyna dobrze zniesie te dalekie wojaże polsko - białoruskie i szybko się u nas zaaklimatyzuje :)
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

Śliczny kotek, z takim łobuzerskim spojrzeniem :kotek: fajnie, że pojawiają się tutaj także inne rasy.

Dużo zdrowia koteczku :kotek:

Ps.
Twój nick mnie powalił :haha: :haha:
xennaextra

Oj tak, łobuz chyba z niego będzie niezły! Pani z hodowli pisała mi, że jest najsprytniejszy spośród rodzeństwa i że jest z niego 'head of the gang' hihi <diabeł>
A nick taki autoprześmiewczy, bo moje drugie imię to Ksenia. No więc albo Xena wojownicza księżniczka, albo ewentualnie lek na zaparcia <lol>
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca

i powiem Ci, że w masie różnych nicków Twój zapamiętam na 100% <lol>

Wiesz, to jest tak, że jak u nas w domu pojawia się kocie futerko, to ono też niejako z automatu staje się 'head of the gang' całej rodzinki <lol> a Samson ma to wręcz wypisane na pycholku: "czego nie zbroję i tak będę Waszym ukochanym kotkiem" :)
xennaextra

Oj tak, na pewno tak właśnie będzie, ja jestem od urodzenia kociarą, za to mój chłopak nigdy nie miał zwierząt i dopiero teraz wchodzi w te "zwierzolubne" realia. Przez ostatnie 2 tygodnie mieszkała z nami nevka mojej mamy, która akurat miała urlop.. Na początku śmiał się z mojego gadania do koteczki, dogadzania jej, sam udawał twardego i nieczułego, po czym nakrywałam go jak ją nosi, gada do niej jak do dziecka i całuje ją po główce <rotfl> Chyba tak to na początku jest z tymi facetami..
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca

xennaextra pisze:Oj tak, na pewno tak właśnie będzie, ja jestem od urodzenia kociarą, za to mój chłopak nigdy nie miał zwierząt i dopiero teraz wchodzi w te "zwierzolubne" realia. Przez ostatnie 2 tygodnie mieszkała z nami nevka mojej mamy, która akurat miała urlop.. Na początku śmiał się z mojego gadania do koteczki, dogadzania jej, sam udawał twardego i nieczułego, po czym nakrywałam go jak ją nosi, gada do niej jak do dziecka i całuje ją po główce <rotfl> Chyba tak to na początku jest z tymi facetami..
ewidentnie to początek kotozy, ale spokojnie, to nie jest śmiertelna przypadłość <lol>
Zablokowany