Nunez Avanti Kotkowa Afera*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Rurka87

Nunez Avanti Kotkowa Afera*PL

Post autor: Rurka87 »

Witam serdecznie wszystkich miłośników kociaków i tych większych i tych mniejszych.. ;)

Imię moje to Agnieszka i przybywam do Was z Bieszczad.. :) Od dłuższego czasu zaglądam na to forum, ale dopiero dzisiaj znalazłam trochę czasu, aby się zarejestrować.. i postanowiłam pochwalić się moją ukochaną przyczyną śledzenia forum..

Ta przyczyna zwie się Nunez.
Jest to szalony kocurek (oczywiście brytyjczyk) o pięknym biszkoptowym umaszczeniu i miodowych, krągłych oczkach.. 9 Listopada skończy 6 miesięcy.. :) Z tygodnia na tydzień się powiększa, dzisiaj osiąga wagę 4 kg.. także wydaje mi się, że całkiem nieźle mu idzie..
Nunuś jak typowy brytek uwielbia wodę, choć czasami mi się wydaję że lubi ją bardziej niż powinien.. ;) Codziennie rano myje głowę pod kranem i czyści plecki w kabinie prysznicowej..
Od kiedy Nunez jest z nami nie udało mi się zaspać do pracy. Godzina 7:45 a nasz misiek staje na budziku (tel) i krzyczy na całe gardełko, patrząc w ekran i tak do czasu aż wstanę.. :haha: KOCHAM GO ZA TO! Oczywiście aportuje piłkę w co powiem szczerze nie wierzyłam, musiałam zobaczyć to na własne oczy..
Podsumowując jest typowym kochanym brytkiem.. :D Jest tylko w mniejszości misiaków tych krzyczących, jak jestem w domu to spaceruje za mną i non stop się żali.. i miau i miau i miau.. ;p Trzeba Go wtedy :kotek:
Nic koniec tych moich wypocin wszystko i tak wyjdzie w praniu jaki ten mój Nunuś jest.. a teraz troszkę fotek mojego dziecka.. :P

Pierwsze dni Nuneza w nowym domku (3-4 miesiąc):
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nom i może troszkę fotek na czasie.. ;) Zdjęcia robione jakieś 2 tyg temu: (5 miesięc.)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i to chyba tyle.. ;) nie chcę za bardzo Was zamęczać.. ;) tym bardziej, że jest tutaj ogrom brytków do oglądnięcia.. ;)

Jak będą oczywiście jakieś pytanką to chętnie odpowiem.. ;)

Pozdrawiam i dziękuję za poświęcony czas na przeglądnięcie tego tematu ;-))
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Witajcie na forum, maluszek dobrze nam znany :->
Jak ładnie okrągleje <serce> Mój ulubiony, solidowy kolor <mrgreen>
Awatar użytkownika
Rurka87

Post autor: Rurka87 »

za 2 tygodnie będzie drugi dobrze Wam znany kociak w naszym domu, a dokładnie chodzi o Althea'e (siostra Nuneza).. :) już nie mogę się doczekać.. ;)
Odbiło nam na punkcie tych kociaków.. ;) teraz nie wyobrażam sobie życia bez nich.. :)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Witajcie :-) :kotek:
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Witaj! Nunez jest śliczniutki. Bardzo podoba mi się jego umaszczenie. Siostra kocurka równie piękna. Urzekła mnie swoimi pięknymi oczami. Nie dziwię się, że nie możesz się doczekać, kiedy mała będzie z Wami.
Gratuluje pięknych kociaków :-) i pozdrawiam!
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Witam kolejnych zakręconych na punkcie kotów ludzi. Małego znamy. Pięknie rośnie.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

śliczny, czekamy na siostrę!!
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Witam na forum <klaszcze> Śliczne futerko :kotek:
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Witaj wraz z ciachem kremowym :-)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Witaj :-) Bardzo ładny kocurek <serce> Pooglądałam też na stronce siostrzyczkę - cudowna <zakochana> Też mam rodzeństwo (obecnie 10-miesięczne) i myślę, że będziesz bardzo zadowolona z wcięcia dwójki kociastych
Zablokowany