Witam serdecznie na forum Agilis Cattus.
Tak... nareszcie mam kotka, mala dziewczyke BRI g. Jak widac w temecie moja kcia dostala imiona po glownych bohaterkach tej stronki, w ktorych to ja zakochalam sie juz wiele lat temu. Jestem szczesliwa, ze moge tutaj dolaczyc i dzielic sie radoscia z obcowania z tym mieciutkim przyjacielem.
Moja Clara jest jeszcze malutka i obecnie najlepiej czuje sie u boku swojej mamy, niebieskiej szylkretki o imieniu Dolly i mieszka w Derbyshire. Ale juz za miesiac bede mogala zabrac ja do swojego domku. Czekamy niecierpliwie.
Pozdrawiam serdecznie milosnikow brytyjczykow.
Dziekujemy za powitanie :->
Obecnie jest juz chyba nieco wieksza, to zdjecie mam od hodowcy. Ciekawa jestem co tez wyrosnie z mojej koteczki?? To pierwszy miot Dolly (5 sztuk!!), tatusia nie widzialam, ale to "starszy" pan- 7 latek i ma za soba sporo wszelkich sukcesów i mnóstwo dzieci w okolicznych hrabstwach Derbyshire.
Witam serdecznie na forum! Pękam po prostu z dumy, że moje koteczki tak się podobają, że nawet w innych domach w postaci imion pomieszkują. Nie będę udawać, po prostu zrobiło mi się BARDZO ciepło na sercu <serce>