Aria Albireo Aksambri*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
odiss

Aria Albireo Aksambri*PL

Post autor: odiss »

Jako że kota już zamieszkała z nami, przyszedł czas sie w koncu pochwalic :)

Aria to koteczka z hodowli Fulfilled Dream w Zgorzelcu, urodzona 5 lat temu w hodowli Aksambri we Wrocławiu.
Można by powiedzieć że właśnie wróciła na stare śmieci :) (Wrocek)

Po swojej karierze hodowlanej niestety nie dogadywała się z innymi kotkami w hodowli stąd (zapewnie ciężko było to postanowić) decyzja właścicielki o jej oddaniu do adopcji. to musialo byc trudne ale i dawny wlasciciel i my pocieszamy sie ze teraz kotce niczego w domu nie zabraknie, a bedzie miala do swojej dyspozycji wielki i bezpieczny dom, zamiast byc ciagle separowana od pozostalych kocic :)

Obrazek
(zdjecie wlasność Fulfilled Dream) - wybaczcie, kota łazi po domu i chowa sie pod szafkami wiec ciezko ja teraz zmuszac do sesji zdjeciowej. ale niebawem bedą foty :)

Póki co ja i moja Dagmara jestesmy przeszczesliwi, Aria mimo ze przestraszona juz zaczela zwiedzac i obwachiwac wszystko, macha ciagle ogonkiem czyli chyba jej sie u nas podoba :)

No cóż, bede uaktualniał ten wątek na bierzaco :)
anias

Post autor: anias »

Piękna dziewczynka! <serce>
Powodzenia w nowym domku:)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Jest przesliczna. Mam nadzieje na wiecej zdjęc koteczki w niedlekiej przyszlosci :-) Gratuluję!
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

cudna biała chmurka!!!
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Ale ślicznota <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Gratuluję! Mam nadzieję, że koteczka szybko się zadomowi i będzie Królewną na włościach rozpieszczaną na maksa :kotek:
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

trzymam kciuki za zadomowienie sie kotki :)
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Śliczna kicia <zakochana>
Trzymam kciuki za szybką aklimatyzację <ok>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Piękna poincia, kciuki za aklimatyzację <ok>
odiss

Post autor: odiss »

Kota aklimatyzuje sie wyjatkowo szybko :) odkrylismy ze uwielbia muzyke , w jej rytm zaczyna tarzac sie po podlodze i wyczynac kocie tance :)))

Po paru godzinachj juz zaczela szukac kontaktu z nami, ocierac sie, raz mi wskoczyla na kolana (!!!) i ma juz swoje ulubione miejsce - na najwyzszej szafie. Drapak poki co olewa na maksa.... chyba nie trafiony zakup, normalnie sie boi z niego zejsc. Trzeba bedzie jej schodki porobic.

Bylo dzis troche miaukania, i szukania sobie miejsca... ale tragedii jak na pierwszy dzien nie bylo ::) zobaczymy jak jutro :)
Zablokowany