Kid vel Kazimierz

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
adal75

Kid vel Kazimierz

Post autor: adal75 »

Witam wszystkich bardzo serdecznie <mrgreen>
Bardzo się cieszę, ze trafiłam na to wspaniałe forum, ponieważ dzięki Wam wiele się dowiedziałam na temat tych niesamowitych kociaków i uchroniliście mnie przed zakupem kociątka z pseudohodowli.
Kid vel Kazimierz zawitał do naszego domu 2dni temu. Oczywiście najpierw w planach był zakup niebieskiego kociaka, ale jak ujrzałam go na zdjęciach od razu serce mi mocniej zabiło do kremaczka :ok: . Jest wspaniałym kociakiem, zero stresu, sama radość:). Jest jeszcze chudzinką, ma niecałe 3,5 miesiąca i waży 1,7kg, ale w hodowli miał gdzie biegać, więc chłopczyk jest wysportowany <mrgreen> . Na moim o wiele mniejszym metrażu pewnie zaraz nabierze ciałka <tańczy> . Będę go karmić wołowinką, orijenem i applawsem suchym(czekam na kuriera). Na zdjęciach wygląda jak by miał wielkie uszyska, jest wielkim mruczakiem, potrafi włączyć traktorek na kilka godzin, co jest urocze i uspokajające.
Mam nadzieję, ze uda mi się wkleić zdjęcia, całuję Was kochani, Ala.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Witam serdecznie Kazimierza :) Ciałka nabierze szybko, jestem tego pewna!
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Witam serdecznie <mrgreen>
Kremowe chłopaczki są boskie :kotek: Maluszek ma uroczą minkę.
Awatar użytkownika
adal75

Post autor: adal75 »

I pierwszą gafę na forum palnęłam w tytule miał być oczywiście Kazimierz... <oops> Dziękujemy za serdeczne powitanie. Dokupiłam jeszcze karmę PoN i będę robić mieszanki, zastanawiam się nad BARF-em. W domu jest pies, ponad 5-letni shar pei, mimo, że łagodny, to jednak były obawy bo przecież jednym kłapnięciem mógłby Kazimierza uśmiercić bez wysiłku, ale na szczęście już po 1 dniu maluch rządzi <shock> . Kotek nigdy wcześniej psa na oczka nie widział, więc tym większy był to szok dla nas. Pies wie co to kotek, bo miałam na ,,tymczasie'' 2 kotki, które odchowałam, wysterylizowałam i znalazłam szczęśliwy domek z ogródkiem. Pewnie niedługo wkleję zdjęcia jak razem śpią tak jak było z tamtymi kotkami. Zapomniałam dodać, iż Kazimierz pochodzi z hodowli KiciaJAzz*PL i był ostatnim maluchem z hodowli, właścicielka zakończyła tę działalność hodowlaną, bo niestety, ale większość ludzi kupuje koteczki bez rodowodu.... :-/
Awatar użytkownika
Gosiek
Hodowca
Hodowla: Five O'Clock*PL
Kontakt:

Post autor: Gosiek »

Witam slodkiego Kazimierza. <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Witam ślicznego Kazika. Minki robi superowe :kotek:
Awatar użytkownika
EsteraR
Hodowca
Hodowla: EstiBri*PL
Kontakt:

Post autor: EsteraR »

No śliczny Kaziu :D łaputki ma takie duże, że na ogromnego miśka może wyrosnąć <lol>
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

:kotek:
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Witamy serdecznie na forum :-) :kotek: .
Marina

Post autor: Marina »

Witaj, słodziaczku :kotek:
Zablokowany