Emily i Colin

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
anias

Emily i Colin

Post autor: anias »

Witam! Mam na imię Ania i od wczoraj jestem szczęśliwą właścicielką cudownej niebieskiej koteczki Emily!!! :kotek:
Cieszę się że trafiłam na to forum i od piewszych dni mogę się podzielić radością z posiadania wymarzonego brytyjczyka i chętnie będę czytała o wszystkim co może dotyczyć codziennego życia z przedstawicielką tej cudnej rasy:)

Mieszkam we Wrocławiu, miałam okazję być w ubiegłą niedzielę na wystawie kotów i podziwiać Wasze piękne brytyjczyki, niestety nikogo jeszcze nie znam ale mam nadzieję, że być może za rok wystawiane kotki i ich właściciele już nie będą dla mnie tacy anonimowi:)

Moja Emily pochodzi z warszawskiej hodowli Moon River, urodziła się 04.12.2010, jej ojciec to World Champion ARNOLD ELVITA*PL a matka TIFFI MOON RIVER*PL - kotka o przepięknie wybarwionych oczach i wspaniałym charakterze!
Emily ma 3,5 miesiąca, waży 1,9kg, została kupiona "na kolanka" ale podobno fajnie rokuje wystawowo, więc kto wie.... może kiedyś się pokażemy w klasie kastratów hiiiii

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Nati86

Post autor: Nati86 »

śliczna, mała Księżniczka :) pyszczek ma słodziutki!
Awatar użytkownika
agataz

Post autor: agataz »

Witamy śliczną niebieską kuleczkę :)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Piekny koteczek, bardzo ładny, bardzo mi sie podoba :-)
Awatar użytkownika
Snusia
Hodowca
Hodowla: Miziaki*PL
Kontakt:

Post autor: Snusia »

Witamy serdeznie kocią kolezanke :)
anias

Post autor: anias »

Dziękujemy za miłe powitanie :-D

Emily
Obrazek

a to rodzice mojej małej koteczki:
tato Arnold
Obrazek

mama Tiffi

Obrazek

Mała bezproblemowo przespała podróż z Warszawy do Wrocławia, a w nowym domu okazało się, że jest śmiałym, ciekawym wszystkiego odważnym kociakiem!!! Bardzo mnie to cieszy, bo to pokazuje że jej socjalizacja była prawidłowa i maluch nie jest lękliwym i bojaźliwym kotkiem a tego najbardziej się obawiałam przy spełnianiu marzeń o kocie w domu w którym rezydują już.... dwa psy!!!
Obrazek

5-letni west Frodo i 1,5 roczny terier szkocki Nicolas to jak widać prawdziwi dżentelmeni ale dla komfortu psychicznego nowej mieszkanki dostali 24 godzinną "eksmisję" ;-) aby mała mogła w spokoju poznać nowe kąty i nowych domowników. Ale dziś już jest po pierwszym spotkaniu międzygatunkowym - Emily z górnej półki swojego nowego drapaka obserwowała 2 teriery, które też z wielkim zaciekawienie przyglądały się nowej koleżance....
wiem, że to kwestia czasu kiedy całe towarzystwo razem będzie szalało po domu ale mam pytanie - czy jest opisany temat wzajemnych stosunków - brytyjczyk - pies, bo widziałam dużo fajnych opowieści o dokoceniach ale pewnie ktoś ma też psy i chętnie się dowiem jak taka socjalizacja wygląda u innych forumowiczów...
:kotek: <serce> :pies:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

i ja witam na forum, fajne stworki trzy
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Bardzo ładna panienka z niej :-)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ojej, jakie United Kingdom <klaszcze> Piękny zestaw, mam nadzieję, że wszyscy się dogadają. Po angielsku <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Witam i ja całe stadko. Dziewczynka słodka i bardzo podobna z pysia do mamusi. Piesy też masz bardzo fajne i eleganckie :-D
Zablokowany