Samson
- yamaha
- Genius Loci
Re: Samson
Sliczne lenistwo <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ale słodziaczek z niego <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jaki on jest fajny <zakochana> <zakochana> <zakochana> Ja więcej zdjęć poproszę :-)
U mnie w każdą noc mam przytulanki i mruczanki. Nie wyobrażam sobie nocy bez tego <strach>
U mnie w każdą noc mam przytulanki i mruczanki. Nie wyobrażam sobie nocy bez tego <strach>
-
xennaextra
Gdyby on wiedział ile komplementów zbiera, to by mu aż chyba pokraśniało to jego białe futerko <oops>
Ja też uwielbiam tulenie i mruczanki, ale mówię Wam, nigdy nie słyszałam czegoś takiego, a wiele kotów było w moim życiu
To jest traktor! 
Ja też uwielbiam tulenie i mruczanki, ale mówię Wam, nigdy nie słyszałam czegoś takiego, a wiele kotów było w moim życiu
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
jakieś malutkie, tyci tyci zdjątko? <oops> <oops>
-
xennaextra
Obiecuję jutro wieczorem jakieś nowe fotki wrzucić 
-
xennaextra
Wrzucam kilka obiecanych zdjęć mojego urwisa - co prawda trudno go uchwycić w pozie innej niż leżakująca bo szybko biega, a pogoda ostatnio taka mroczna, do tego zazwyczaj bardziej pod ręką mam aparat w telefonie, który jest "nadpsuty", więc wybaczcie jakość <oops>
Samson jest przekochany, oczywiście śpi z nami w łóżku, a jak mruczenie jest bardzo głośne to daję mu wchodzić pod kołdrę, żeby mruk nie budził osobnika po drugiej stronie hihi <mrgreen> .
Jestem zachwycona jak ładnie wcina - mięsko, puszki i suche, nie wybrzydza i w ogóle jest wulkanem energii :-)
Tylko nie mogę go za nic wyczesać, bo niesamowicie bawi go szczotka i z wielkim entuzjazmem zaczyna ją od razu podgryzać i pacać łapkami

Samson jest przekochany, oczywiście śpi z nami w łóżku, a jak mruczenie jest bardzo głośne to daję mu wchodzić pod kołdrę, żeby mruk nie budził osobnika po drugiej stronie hihi <mrgreen> .
Jestem zachwycona jak ładnie wcina - mięsko, puszki i suche, nie wybrzydza i w ogóle jest wulkanem energii :-)
Tylko nie mogę go za nic wyczesać, bo niesamowicie bawi go szczotka i z wielkim entuzjazmem zaczyna ją od razu podgryzać i pacać łapkami

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Słodkości <serce> Jaki ma tunelik malutki, albo Samsonik już taki duży 
Życzę Ci, żeby apetyt dopisywał mu cały czas.
Mój B. też był takim żarłokiem, a teraz na puszeczki nie chce patrzeć.
Życzę Ci, żeby apetyt dopisywał mu cały czas.
Mój B. też był takim żarłokiem, a teraz na puszeczki nie chce patrzeć.
-
xennaextra
Tak, tunelik malutki dość, dostałam go od mamy wraz z "placem zabaw" dla kociąt chyba z 2 miesiące przed jego przyjazdem
Mam nadzieję, że apetyt zostanie - już miałam sposobność zauważyć, które puszki są lepiej przyjmowane przez koci brzuszek, po Grau jest super, ale niestety mieliśmy mniej miłą przygodę po Animondzie carny (kupiłam ją jeszcze wczeeśniej, kiedy nie byłam do końca dokształcona w temacie dobrych karm- teraz doczytałam, że dużo kotów nie reaguje za dobrze na nią)..
Mam nadzieję, że apetyt zostanie - już miałam sposobność zauważyć, które puszki są lepiej przyjmowane przez koci brzuszek, po Grau jest super, ale niestety mieliśmy mniej miłą przygodę po Animondzie carny (kupiłam ją jeszcze wczeeśniej, kiedy nie byłam do końca dokształcona w temacie dobrych karm- teraz doczytałam, że dużo kotów nie reaguje za dobrze na nią)..
- Agnes
Samson, piekny jestes <serce> <zakochana> i w dodatku nakolankowy