Mój Bailey jest taki sam:)mamabrytka pisze:Przez cały dzień jest kotem stroniącym od długich pieszczot, natomiast rano wszystko mi wynagradza <mrgreen>
Przedstawiam Gryfa!
- offca
Re: Przedstawiam Gryfa!
-
mamabrytka
a ile jest z Wami? jest po kastracji?
Czasem trochę mi serce pęka jak wracam, chcę go wyściskać, a on nie jest za bardzo zainteresowany.. ale cóż, trzeba się przyzwyczaić
Czasem trochę mi serce pęka jak wracam, chcę go wyściskać, a on nie jest za bardzo zainteresowany.. ale cóż, trzeba się przyzwyczaić
- offca
Jest z nami 2 miesiące, miesiąc po kastracji. Ale jest już starszy, bo jutro 8 miesiecy mu strzeli. Mimo to, czułości zbytnich w dzień nie okazuje...za to rano...wstać z łóżka nie mogę;)
-
mamabrytka
najwyraźniej taka ich uroda
dobrze, że mamy te wspólne ranki <mrgreen>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Ja też dotarłam w końcu i witam na forum 
- Jennefer
Witam czekoladkowego Gryfa <ok>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Na miziastość trzeba czasem trochę poczekać, ale na pewno się kiedyś objawi. Moja Brysia była bardzo niedotykalska, a teraz to się bardzo często upomina o mizianie i obowiązkowo mam codziennie ugniatanie bicepsów <lol> Czekałam na to chyba ze 4 lata <mrgreen> Tak, że trochę cierpliwości i na pewno się doczekasz.
-
mamabrytka
Myślę, że już jest nieco lepiej
oby tak dalej <mrgreen>
czekoladowego? tylko w świetle <mrgreen>
Witamy i pozdrawiamy
czekoladowego? tylko w świetle <mrgreen>
Witamy i pozdrawiamy
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Witam
i życzę jak najwięcej wspólnych radości. Głaski dla Gryfa 
- Olamakota
Witamy serdecznie czarnego kolegę <mrgreen>
Sama wiem jak ciężko jest sfotografować czarnego kota, tak żeby wyszedł całkiem czarny, zwłaszcza w słońcu <lol>
A tą przesadną niezależnością ani trochę się nie przejmuj.. Mój Gigi przez pierwszy miesiąc eksplorował mieszkanie i nie w głowie mu były mizianki inne niż poranne.. a teraz tj. od 2-3 tygodni, kiedy wracam do domu jest MIAUK nawołujący mnie do sypialni, kot wskakuje na łóżko, kładzie się na boku, odpala traktor i proszę Ciebie muszę go porządnie wycałować i wygłaskać, minimum 15 minut - inaczej mi spokoju nie da, będzie się darł do skutku <mrgreen>
Na wszystko przyjdzie czas
Sama wiem jak ciężko jest sfotografować czarnego kota, tak żeby wyszedł całkiem czarny, zwłaszcza w słońcu <lol>
A tą przesadną niezależnością ani trochę się nie przejmuj.. Mój Gigi przez pierwszy miesiąc eksplorował mieszkanie i nie w głowie mu były mizianki inne niż poranne.. a teraz tj. od 2-3 tygodni, kiedy wracam do domu jest MIAUK nawołujący mnie do sypialni, kot wskakuje na łóżko, kładzie się na boku, odpala traktor i proszę Ciebie muszę go porządnie wycałować i wygłaskać, minimum 15 minut - inaczej mi spokoju nie da, będzie się darł do skutku <mrgreen>
Na wszystko przyjdzie czas