Lilu&Bono
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lilu&Bono
Fakt, malutkie są takie ranki po kastracji, ale mimo wszystko są. Leon miał zabezpieczone takim srebrnym opatrunkiem w sprayu. Uważaj, żeby się Bonuś nie wylizywał po jajeczkach (a raczej w miejscu po nich <mrgreen> ).
I tak jak mówiła Yamaha, śmiało możesz go mokrym ręcznikiem wytrzeć, ale absolutnie nie po rankach :-)
I tak jak mówiła Yamaha, śmiało możesz go mokrym ręcznikiem wytrzeć, ale absolutnie nie po rankach :-)
- Aga G.
Witajcie kochane ciocie! Mam ferie więc odrabiam zaległości w czytaniu i w końcu dotarłam do swojego wątku. Wasze koty jak zwykle piękne i do zamyziania
Gdzie nie gdzie już się odezwałam ale chyba jeszcze trochę czasu zajmie mi przeczytanie przynajmniej kilku ulubionych wątków 
Bono oczywiście szybciutko doszedł do siebie po kastracji, choć mam wrażanie że zmizerniał po zabiegu, natomiast waga idzie do góry i apetyt ma nieziemski więc nie martwię się bo tylko patrzeć jak zacznie mężnieć, na długość i wysokość jest już większy od Lilu
Kilka aktualnych zdjęć
Mój mały batman ;)

Bono <3

Lilu <3

Rzadkie widoki w naszym domu czyli koty razem ;))

Kartonowy chłopak

Bono oczywiście szybciutko doszedł do siebie po kastracji, choć mam wrażanie że zmizerniał po zabiegu, natomiast waga idzie do góry i apetyt ma nieziemski więc nie martwię się bo tylko patrzeć jak zacznie mężnieć, na długość i wysokość jest już większy od Lilu
Kilka aktualnych zdjęć
Mój mały batman ;)

Bono <3

Lilu <3

Rzadkie widoki w naszym domu czyli koty razem ;))

Kartonowy chłopak

- wb_płock
super fotki, a jak koty są razem, to lubię najbardziej obserwować leżenie synchroniczne, mycie synchroniczne po mokrym posiłku 
pozdrawiamy
pozdrawiamy
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Fajne te Twoje łobuzy
<zakochana>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Niektórym to dobrze - mają ferie <mrgreen> Też tak chcę!!!!
L&B na stole razem, w kartonie razem <mrgreen>
A Bono absolutnie mizernie nie wygląda
L&B na stole razem, w kartonie razem <mrgreen>
A Bono absolutnie mizernie nie wygląda
- Aga G.
Może niepotrzebnie porównuje go z Mordisiem, ten sam wiek a kilo różnicy <shock>
A ferie owszem fajna sprawa
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Nie ma co porównywać, bo ja dla odmiany porównując Mordisia z Eliotem (ten sam wiek i kilo różnicy <mrgreen> ) też bym się załamałaAga G. pisze:Może niepotrzebnie porównuje go z Mordisiem, ten sam wiek a kilo różnicy <shock>
- Aga G.
Ja nie wiem co Estera im podaje po urodzeniu bo wielkość mają imponujaca jak na sreberka ;) a może to jakieś czary... Jak w końcu uda mi się kupić od niej trzeciego kota to się przekonam, ale na to jeszcze trochę poczekam...
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Oj, dawno nie pokazywałaś swoich futerek. Fajnie ich znowu zobaczyć. Słodziaki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Też mi się podobają :-)Becia pisze:Oj, dawno nie pokazywałaś swoich futerek. Fajnie ich znowu zobaczyć. Słodziaki <zakochana> <zakochana> <zakochana>