Miot G - Arabica i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D

Zablokowany
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

Guru mnie najmniej rusza na szczęście ;-) Za to panny z bielą.... <zakochana>
A jagodowo-śmietankową kremówkę ;-) to zjem jak spotkam ;-)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Grace to najmądrzejsze dziecko z całego miotu :) Pierwsza zaczęła mruczeć, nie tylko przy maminym cycu, ale również pod naszymi palcami. Wczoraj pierwsza zaczęła z moich palców zbierać kuleczki suchej karmy - pozostałe plują i wybrzydzają. I ona pierwsza dostanie w związku z tym mięsko <tańczy> Bohdan już ją sobie upatrzył, i muszę pilnować, żeby jej za bardzo nie faworyzował, bo pozostałe też na mizianki czekają :kotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

Piękne czupiradło z niej-słodziak, miziaki
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

kinus pisze:no ale krem z bita smietanka i JAGODAMI Dorszka zjadla sama
nie ladnie nie ladnie :-?
Ten deserek jakoś mi nie wyszedł ;-( Gatta wygląda zwyczajnie brzydko. Zrobiła się pokraczna i jakaś taka nieforemna. Najmniejsza z całego towarzystwa. Jej pozycja jest co prawda i tak niezagrożona, a to ze względu na futro - jeszcze takiego u siebie nie widziałam, o wrażeniach dotykowych nie wspomnę. Sterczący, krótki ubity plusz. Ale reszta na razie mnie trochę dołuje, no nic, poczekam cierpliwie :-|

Obrazek
Awatar użytkownika
Monika
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Monika »

Oj ideałów nie ma, a zakochać się można w każdym z tych mniamusich kociaczków <ok>

Słodziaki wszystkie i BASTA!
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

e tam, jak zwykle marudzisz przy swoich kociakach :hammer:
dla mnie na razie super ekstra deserek :)
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Post autor: Ula »

Znów wymyślasz i masz nieśmiertelne "ale"! Kobieto! TY MASZ PIĘKNE KOTY <!>

choć oczywiście najśliczniejszy z Twoich kotów mieszka ze mną <mrgreen>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorotko, przepiękne te Twoje kocięta :-)
Jagodowa panienka jest śliczna <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Wszystkie kociaki są bardzo kontaktowe, i przymilne, i cudowne. Ja wiem, że wszystkie najpiękniejsze koty już były, i mieszkają w najlepszych z możliwych domów <mrgreen> Ale ta banda, chyba przez kolory, zupełnie nas rozkłada. Już wiedzą, że jak się pojawimy w zasięgu wzroku, trzeba podejść do ścianki kojca i zapłakać. Działa bez pudła! Nie nadążamy wyciągać :)

Najśmieszniejszy jest Fado. Kładzie się po drugiej stronie szyby, na łączeniu ścianek, i próbuje polować na maluchy przez szparkę. One z drugiej strony są bardzo zainteresowane, siedzą przy szparze i prowokują. Gorzej, jak Fado wejdzie do środka. Próbuje się za wszelką cenę zmniejszyć, rozpłaszcza się na podłodze, i zaczepia swoimi wielkimi łapskami. Te zabawy są krótkie, bo Fado budzi zainteresowanie bandy raczej jako mleczarnia, a to mogłoby się dla młodzieży źle skończyć :-x Ale pierwsze podchody już są :)
Awatar użytkownika
Justyna

Post autor: Justyna »

Ten deserek jakoś mi nie wyszedł ;-( Gatta wygląda zwyczajnie brzydko. Zrobiła się pokraczna i jakaś taka nieforemna. Najmniejsza z całego towarzystwa. Jej pozycja jest co prawda i tak niezagrożona, a to ze względu na futro - jeszcze takiego u siebie nie widziałam, o wrażeniach dotykowych nie wspomnę. Sterczący, krótki ubity plusz. Ale reszta na razie mnie trochę dołuje, no nic, poczekam cierpliwie :-|
... no nie,zaraz osłabnę GATTA brzydka,pokraczna i nieforemna???!!! :-x słow brak <cenzura>
Żeby takie cudeńko tak sponiewierać!!!! Z tego wszystkiego aż cukiereczek smutną minkę zrobił do zdjęć ,ale kto by takie obrazy wytrzymał :hammer: Dorotko powiedz tylko słowo a ja męża zaczaruję i b.chętnie ,nawet do Wrocka po nią pognam.Puszek kochany <zakochana>
Proszę się poprawić i nie obrażać bezbronnych istot bo my tu wszystko na piśmie mamy i po kilku miesiącach odkopiemy ...żeby nie było .No takie coś .... :axe:
Zablokowany