A jagodowo-śmietankową kremówkę
Miot G - Arabica i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D
-
Mysza
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Grace to najmądrzejsze dziecko z całego miotu
Pierwsza zaczęła mruczeć, nie tylko przy maminym cycu, ale również pod naszymi palcami. Wczoraj pierwsza zaczęła z moich palców zbierać kuleczki suchej karmy - pozostałe plują i wybrzydzają. I ona pierwsza dostanie w związku z tym mięsko <tańczy> Bohdan już ją sobie upatrzył, i muszę pilnować, żeby jej za bardzo nie faworyzował, bo pozostałe też na mizianki czekają

- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ten deserek jakoś mi nie wyszedłkinus pisze:no ale krem z bita smietanka i JAGODAMI Dorszka zjadla sama
nie ladnie nie ladnie

- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Wszystkie kociaki są bardzo kontaktowe, i przymilne, i cudowne. Ja wiem, że wszystkie najpiękniejsze koty już były, i mieszkają w najlepszych z możliwych domów <mrgreen> Ale ta banda, chyba przez kolory, zupełnie nas rozkłada. Już wiedzą, że jak się pojawimy w zasięgu wzroku, trzeba podejść do ścianki kojca i zapłakać. Działa bez pudła! Nie nadążamy wyciągać 
Najśmieszniejszy jest Fado. Kładzie się po drugiej stronie szyby, na łączeniu ścianek, i próbuje polować na maluchy przez szparkę. One z drugiej strony są bardzo zainteresowane, siedzą przy szparze i prowokują. Gorzej, jak Fado wejdzie do środka. Próbuje się za wszelką cenę zmniejszyć, rozpłaszcza się na podłodze, i zaczepia swoimi wielkimi łapskami. Te zabawy są krótkie, bo Fado budzi zainteresowanie bandy raczej jako mleczarnia, a to mogłoby się dla młodzieży źle skończyć
Ale pierwsze podchody już są 
Najśmieszniejszy jest Fado. Kładzie się po drugiej stronie szyby, na łączeniu ścianek, i próbuje polować na maluchy przez szparkę. One z drugiej strony są bardzo zainteresowane, siedzą przy szparze i prowokują. Gorzej, jak Fado wejdzie do środka. Próbuje się za wszelką cenę zmniejszyć, rozpłaszcza się na podłodze, i zaczepia swoimi wielkimi łapskami. Te zabawy są krótkie, bo Fado budzi zainteresowanie bandy raczej jako mleczarnia, a to mogłoby się dla młodzieży źle skończyć
- Justyna
... no nie,zaraz osłabnę GATTA brzydka,pokraczna i nieforemna???!!!Ten deserek jakoś mi nie wyszedłGatta wygląda zwyczajnie brzydko. Zrobiła się pokraczna i jakaś taka nieforemna. Najmniejsza z całego towarzystwa. Jej pozycja jest co prawda i tak niezagrożona, a to ze względu na futro - jeszcze takiego u siebie nie widziałam, o wrażeniach dotykowych nie wspomnę. Sterczący, krótki ubity plusz. Ale reszta na razie mnie trochę dołuje, no nic, poczekam cierpliwie
Żeby takie cudeńko tak sponiewierać!!!! Z tego wszystkiego aż cukiereczek smutną minkę zrobił do zdjęć ,ale kto by takie obrazy wytrzymał
Proszę się poprawić i nie obrażać bezbronnych istot bo my tu wszystko na piśmie mamy i po kilku miesiącach odkopiemy ...żeby nie było .No takie coś ....