Emily i Colin
-
anias
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Ciekawe czy już wie czego mu brakuje , czy jeszcze szuka odpowiedzi <lol>anias pisze: hmmmm lata już dzisiaj z Emilą na wysokości lamperii, więc dyskomfortu wielkiego nie ma... ale zagląda TAM co jakiś czas... czyli coś mu jednak nie pasuje do końca... <lol>
Przepraszam koteczku za żarty, dzielny facet jesteś
-
anias
<mrgreen> dzielny facecik z niego może i jest ale też taka słodka popierdółka <lol>Kamiko pisze:Ciekawe czy już wie czego mu brakuje , czy jeszcze szuka odpowiedzi <lol>anias pisze: hmmmm lata już dzisiaj z Emilą na wysokości lamperii, więc dyskomfortu wielkiego nie ma... ale zagląda TAM co jakiś czas... czyli coś mu jednak nie pasuje do końca... <lol>
Przepraszam koteczku za żarty, dzielny facet jesteś
no coś TY.... ale ja też patrzę z uwielbieniem na Twoje kociaste... <zakochana> a już avatarek Wasz to uwielbiam... <oops>animru pisze:Ania, jak ja Ci zazdroszczę takiej pięknej czekolady... <diabeł>
zresztą to jest ogólnie dziwna sprawa bo ja nie miałam pojęcia że jest tyle kombinacji kolorystycznych u brytków i jak tak oglądam te wszystkie forumowe piękności to ciągle mam niedosyt i jakieś szaleństwo w oczach bo chciałabym jeszcze i rudego i kremuska i w kolorze Bibi i Holy, i niebieskookiego itd itd........................ 8-)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent