Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
aneby

Re: Drapaki

Post autor: aneby »

Ten drugi jest w promocji dodawany do 10 kg karmy sanabelle. Drapak sobie zostawię, a karma pójdzie do schroniska.
Awatar użytkownika
aneby

Przyjechał drapak. Na razie Baja go zignorowała, a Julek próbuje ... ugryźć ... <shock>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

aneby pisze:Przyjechał drapak. (...) Julek próbuje ... ugryźć ... <shock>
No, to zupełnie jak Kitunia drapak MyKitty <mrgreen> A teraz uwielbia się na nim wylegiwać i go drapać, zresztą jak wszystkie moje koty i jak wszystko co kartonowe ;-))
Kendall

Post autor: Kendall »

Ktore obicie drapaku Rufi polecacie? Z opisu tych materialow na ich stronie najlepieh wypada chyba dywan ale nie ma go w wersji dla EX. Co jest lepsze w sensie bardziej trwale :kostka,sztruks czy ta szersza wersja sztruksu?
Czy majac drapak Rufiego zdazylo sie juz wam ze po jakims czasie wymienialiscie czy raczej sa naprawde wytrzmale?
Awatar użytkownika
Sylwia2908
Hodowca
Hodowla: Vabank*PL
Kontakt:

Post autor: Sylwia2908 »

Ja mam kostkę i mimo skakania kotów, a przez co drapania, materiał nie strzępi się ani nie zaciąga. Jest dosyć gruby. Mam dokładnie kostkę beżową (chociaż dla mnie to nie kolor beżowy, a bardziej szary). :-) <ok>

Jak patrzę na niektóre zdjęcia drapaków sztruksowych, to wydaje mi się, że nie jest zbyt trwały i dosyć cienki, ale mogę się mylić oczywiście. Może wypowie się ten, kto ma sztruks :-)

Najtrwalszy jest oczywiście dywan. Napisz może do Rufiego, czy nie można zrobić takiego obicia :ok:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Anetka pokaż!!
Awatar użytkownika
aneby

Ale, że ja ?
Nic specjalnego ten drapak ... <roll> Koty ignorują :-/////

Obrazek
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

przekonają się, zobaczysz!
Awatar użytkownika
Snusia
Hodowca
Hodowla: Miziaki*PL
Kontakt:

Post autor: Snusia »

<gwiżdże> mój Lulek toto ze zdjęcia namiętnie drapie <mrgreen>
pg5frankie

Post autor: pg5frankie »

Chciałbym wykorzystać wasze doświadczenie i poprosić o poradę... wprawdzie mój kotek ma już drapak (żona odkupiła od koleżanki), to chciałbym kupić jej coś lepszego... Drapak ma stać w pokoju dziennym i tu będą się liczyć względy estetyczne. Rozważam zakup u Rufiego tuby (2 lub 3 poziomowej, czyli takiej mniejszej) lub klasycznego drapaka. Tubę łatwo będzie wkomponować w wystrój tylko nie wiem czy Daisy będzie z niej korzystać... W tym miejscu proszę o poradę, czy wasze koty lubią korzystać z tuby ?
Czy może lepszym wyborem będzie klasyczny drapak ze słupami i poziomami.
Zablokowany