Drapaki
- aneby
Re: Drapaki
Ten drugi jest w promocji dodawany do 10 kg karmy sanabelle. Drapak sobie zostawię, a karma pójdzie do schroniska.
- aneby
Przyjechał drapak. Na razie Baja go zignorowała, a Julek próbuje ... ugryźć ... <shock>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
No, to zupełnie jak Kitunia drapak MyKitty <mrgreen> A teraz uwielbia się na nim wylegiwać i go drapać, zresztą jak wszystkie moje koty i jak wszystko co kartonoweaneby pisze:Przyjechał drapak. (...) Julek próbuje ... ugryźć ... <shock>
-
Kendall
Ktore obicie drapaku Rufi polecacie? Z opisu tych materialow na ich stronie najlepieh wypada chyba dywan ale nie ma go w wersji dla EX. Co jest lepsze w sensie bardziej trwale :kostka,sztruks czy ta szersza wersja sztruksu?
Czy majac drapak Rufiego zdazylo sie juz wam ze po jakims czasie wymienialiscie czy raczej sa naprawde wytrzmale?
Czy majac drapak Rufiego zdazylo sie juz wam ze po jakims czasie wymienialiscie czy raczej sa naprawde wytrzmale?
- Sylwia2908
- Hodowca
- Hodowla: Vabank*PL
- Kontakt:
Ja mam kostkę i mimo skakania kotów, a przez co drapania, materiał nie strzępi się ani nie zaciąga. Jest dosyć gruby. Mam dokładnie kostkę beżową (chociaż dla mnie to nie kolor beżowy, a bardziej szary). :-) <ok>
Jak patrzę na niektóre zdjęcia drapaków sztruksowych, to wydaje mi się, że nie jest zbyt trwały i dosyć cienki, ale mogę się mylić oczywiście. Może wypowie się ten, kto ma sztruks :-)
Najtrwalszy jest oczywiście dywan. Napisz może do Rufiego, czy nie można zrobić takiego obicia
Jak patrzę na niektóre zdjęcia drapaków sztruksowych, to wydaje mi się, że nie jest zbyt trwały i dosyć cienki, ale mogę się mylić oczywiście. Może wypowie się ten, kto ma sztruks :-)
Najtrwalszy jest oczywiście dywan. Napisz może do Rufiego, czy nie można zrobić takiego obicia
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Anetka pokaż!!
- aneby
Ale, że ja ?
Nic specjalnego ten drapak ... <roll> Koty ignorują

Nic specjalnego ten drapak ... <roll> Koty ignorują

- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
przekonają się, zobaczysz!
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
<gwiżdże> mój Lulek toto ze zdjęcia namiętnie drapie <mrgreen>
-
pg5frankie
Chciałbym wykorzystać wasze doświadczenie i poprosić o poradę... wprawdzie mój kotek ma już drapak (żona odkupiła od koleżanki), to chciałbym kupić jej coś lepszego... Drapak ma stać w pokoju dziennym i tu będą się liczyć względy estetyczne. Rozważam zakup u Rufiego tuby (2 lub 3 poziomowej, czyli takiej mniejszej) lub klasycznego drapaka. Tubę łatwo będzie wkomponować w wystrój tylko nie wiem czy Daisy będzie z niej korzystać... W tym miejscu proszę o poradę, czy wasze koty lubią korzystać z tuby ?
Czy może lepszym wyborem będzie klasyczny drapak ze słupami i poziomami.
Czy może lepszym wyborem będzie klasyczny drapak ze słupami i poziomami.