Przedstawiam Gryfa!

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
mamabrytka

Re: Przedstawiam Gryfa!

Post autor: mamabrytka »

Rozumiem :) próbowałam uchwycić Gryfka, ale niestety to żywe srebro :) Już wspomniałam w jakimś poście, że nasi znajomi pytają czy przygarnęliśmy tego kotka z ulicy i nie chce im się wierzyć, że to rodowodowy brytyjczyk :D ale z tego, co patrzyłam, wszystkie małe czarnulki tak wyglądają.
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Nie martw się maluszek jest śliczny jeszcze Cię zadziwi jak urośnie,karm,pieść i kochaj ciesz się kotem a głupich ludzi nie słuchaj :-)
Awatar użytkownika
offca

Post autor: offca »

Kociak jest piękny, a brytyjczyki długo rosną. Znajomi zdążą zmienić zdanie ;-))
mamabrytka

jasminko w jakim temacie mogę zobaczyć Twoje pociechy? Bo widzę, że masz jakąś czarnule :) Jestem troche zielona, jeśli chodzi o fora, stąd te moje głupie pytania. Powiem szczerze, że nie wiedziałam, że można tak pokochać kota :)
mamabrytka

offca, dzięki za miłe słowa :)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Tu jest cały wątek-pokoik jasminki i jej kociej ferajny http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... f=17&t=484
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

mamabrytka

Dzięki Wam :) niestety Gryfuś wstał na chwilę, zjadł i wrócił do swojego hamaczka (miejsce, w którym kończy się prześcieradło na gumkę. Odciąga je jedną łapką, wchodzi i wisi nad podłogą). Wiem, że ciężko sobie to zwizualizować :D
agnieszka9008

Post autor: agnieszka9008 »

Witam :kiss:
Masz pięknego kotka,na pewno wyrośnie na pięknego dużego kocura:)
W wątku o wadze pytałaś jak radze sobie z 4 kotami:)
Więc odpowiadam Ci,że radze sobie bardzo dobrze,mam duzoooooooo do wymiziania ,wycałowania itp <serce> Koteczki są ze sobą bardzo związane,bardzo się dogadują:) 4 koty to dla mnie żaden problem,wręcz przeciwnie,gdy mnie nie ma , harcują sobie ,biegają nie nudzą się:)
Jak dla mnie mogłoby ich być tutaj nawet 5 lub 6,ale jak narazie warunki nie pozwalaja:) W każdym razie jeśli myślisz o dokoceniu to serdecznie polecam,kotem będzie miał przyjaciela,a ty następne futerko do wymiziania:)
<serce>
mamabrytka

Witaj! :)
Bardzo dziękuje za Twoją odpowiedź, bo nie mogę się doczekać, aż troszkę sobie powiekszymy rodzinkę :D
Mój Gryf miał kontakt z innym kotem, Ragdollem ale ich poznanie nie należało do najłatwiejszych..
Trochę mnie to zmartwiło, bo koty cały czas na siebie warczyły i się atakowały.
Różnica wieku między nimi wynosi tylko miesiąc, więc myślałam, że będzie łatwiej..
Zablokowany