Przedstawiam Gryfa!
-
mamabrytka
Re: Przedstawiam Gryfa!
Rozumiem
próbowałam uchwycić Gryfka, ale niestety to żywe srebro
Już wspomniałam w jakimś poście, że nasi znajomi pytają czy przygarnęliśmy tego kotka z ulicy i nie chce im się wierzyć, że to rodowodowy brytyjczyk
ale z tego, co patrzyłam, wszystkie małe czarnulki tak wyglądają.
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Nie martw się maluszek jest śliczny jeszcze Cię zadziwi jak urośnie,karm,pieść i kochaj ciesz się kotem a głupich ludzi nie słuchaj :-)
- offca
Kociak jest piękny, a brytyjczyki długo rosną. Znajomi zdążą zmienić zdanie 
-
mamabrytka
jasminko w jakim temacie mogę zobaczyć Twoje pociechy? Bo widzę, że masz jakąś czarnule
Jestem troche zielona, jeśli chodzi o fora, stąd te moje głupie pytania. Powiem szczerze, że nie wiedziałam, że można tak pokochać kota 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Tu jest cały wątek-pokoik jasminki i jej kociej ferajny http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... f=17&t=484
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
-
mamabrytka
Dzięki Wam
niestety Gryfuś wstał na chwilę, zjadł i wrócił do swojego hamaczka (miejsce, w którym kończy się prześcieradło na gumkę. Odciąga je jedną łapką, wchodzi i wisi nad podłogą). Wiem, że ciężko sobie to zwizualizować 
-
agnieszka9008
Witam
Masz pięknego kotka,na pewno wyrośnie na pięknego dużego kocura:)
W wątku o wadze pytałaś jak radze sobie z 4 kotami:)
Więc odpowiadam Ci,że radze sobie bardzo dobrze,mam duzoooooooo do wymiziania ,wycałowania itp <serce> Koteczki są ze sobą bardzo związane,bardzo się dogadują:) 4 koty to dla mnie żaden problem,wręcz przeciwnie,gdy mnie nie ma , harcują sobie ,biegają nie nudzą się:)
Jak dla mnie mogłoby ich być tutaj nawet 5 lub 6,ale jak narazie warunki nie pozwalaja:) W każdym razie jeśli myślisz o dokoceniu to serdecznie polecam,kotem będzie miał przyjaciela,a ty następne futerko do wymiziania:)
<serce>
Masz pięknego kotka,na pewno wyrośnie na pięknego dużego kocura:)
W wątku o wadze pytałaś jak radze sobie z 4 kotami:)
Więc odpowiadam Ci,że radze sobie bardzo dobrze,mam duzoooooooo do wymiziania ,wycałowania itp <serce> Koteczki są ze sobą bardzo związane,bardzo się dogadują:) 4 koty to dla mnie żaden problem,wręcz przeciwnie,gdy mnie nie ma , harcują sobie ,biegają nie nudzą się:)
Jak dla mnie mogłoby ich być tutaj nawet 5 lub 6,ale jak narazie warunki nie pozwalaja:) W każdym razie jeśli myślisz o dokoceniu to serdecznie polecam,kotem będzie miał przyjaciela,a ty następne futerko do wymiziania:)
<serce>
-
mamabrytka
Witaj! 
Bardzo dziękuje za Twoją odpowiedź, bo nie mogę się doczekać, aż troszkę sobie powiekszymy rodzinkę
Mój Gryf miał kontakt z innym kotem, Ragdollem ale ich poznanie nie należało do najłatwiejszych..
Trochę mnie to zmartwiło, bo koty cały czas na siebie warczyły i się atakowały.
Różnica wieku między nimi wynosi tylko miesiąc, więc myślałam, że będzie łatwiej..
Bardzo dziękuje za Twoją odpowiedź, bo nie mogę się doczekać, aż troszkę sobie powiekszymy rodzinkę
Mój Gryf miał kontakt z innym kotem, Ragdollem ale ich poznanie nie należało do najłatwiejszych..
Trochę mnie to zmartwiło, bo koty cały czas na siebie warczyły i się atakowały.
Różnica wieku między nimi wynosi tylko miesiąc, więc myślałam, że będzie łatwiej..