EwaL pisze:Witam i ja <mrgreen> Nauka jedzenia faktycznie jak w przedszkolu <lol> Piątek to już jutro <ok>
Właśnie wczoraj trafiłam na Twój wątek i czytałam sobie jak czekałaś na swojego wymarzonego kocurka cóż to było za odliczanie! Ja już tyle miesięcy oczekiwania mam za sobą.. Najpierw czekałam na kotka, który był jeszcze w maminym brzuchu, po czym w 5 tygodniu Pani z hodowli powiedziała mi, że jest za dobry w typie, żeby iść "na kolanka"... To był cios i dni płaczu
Ale myślę sobie, że tak po prostu musiało być, żebyśmy znaleźli się z Samsonkiem <oops>
Witam i ja na forum ze swoimi koteczkami rosyjskimi :-) Też nie mam brytyjczyka, ale tutaj nie ma to znaczenia, wszystkie kotki są miło witane na forum i traktowane na równi z brytyjczykami :-)
Śliczny ten Twój kocurek <zakochana>
wzorcowe kocie przedszkole, chyba muszę mieć namiary na hodowce i ten patent <lol>
U nas każdy malec na pieprz w pupci... i zebrać stadko w jedną całość graniczy z cudem
Witam i ja na forum :-)
Koteczek przepięknej urody i jak najbardziej mile widziany. Nie ma znaczenia czy bryś czy nie.
Jedyne niebezpieczeństwo jest takie, że jak Twój Samson się za bardzo napatrzy na nasze forumowe brysie, to może troszkę zbrysieć <lol> Mamy tu już nieco zbrysiałego devonka Apsika, nieco zbrysiałego ruska Kacperka, więc musisz uważać <mrgreen>
Żartuję sobie oczywiście
Sonia pisze:Witam i ja na forum :-)
Koteczek przepięknej urody i jak najbardziej mile widziany. Nie ma znaczenia czy bryś czy nie.
Jedyne niebezpieczeństwo jest takie, że jak Twój Samson się za bardzo napatrzy na nasze forumowe brysie, to może troszkę zbrysieć <lol> Mamy tu już nieco zbrysiałego devonka Apsika, nieco zbrysiałego ruska Kacperka, więc musisz uważać <mrgreen>
Żartuję sobie oczywiście
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa
Też się zastanawiałam jak Pani hodowczyni tak je ładnie razem zebrała do jedzenia... Może to kocia mama sprawuje takie rządy "żelaznej łapy" <lol>
Nie miałabym nic przeciwko gdyby Samson troszkę zbrysiał, zawsze więcej kota do kochania by było! Choć teraz raczej będzie w etapie chudego i długiego wyrostka :-)
To żeby być na bieżąco pokażę Wam jeszcze zdjęcia z ostatniej sesji w wieku 12 tygodni.