Samson

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
xennaextra

Re: Samson

Post autor: xennaextra »

EwaL pisze:Witam i ja <mrgreen> Nauka jedzenia faktycznie jak w przedszkolu <lol> Piątek to już jutro <ok>
Właśnie wczoraj trafiłam na Twój wątek i czytałam sobie jak czekałaś na swojego wymarzonego kocurka :) cóż to było za odliczanie! Ja już tyle miesięcy oczekiwania mam za sobą.. Najpierw czekałam na kotka, który był jeszcze w maminym brzuchu, po czym w 5 tygodniu Pani z hodowli powiedziała mi, że jest za dobry w typie, żeby iść "na kolanka"... To był cios i dni płaczu ;-(
Ale myślę sobie, że tak po prostu musiało być, żebyśmy znaleźli się z Samsonkiem <oops>
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Teraz to już dwa razy mrugniesz i maluch będzie u Was. Trzymam kciuki za szybkie oswojenie kociaka <ok> I oczywiście czekamy na relację na żywo <lol>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Witaj na forum :)
Cudowny kociak <serce>
To zdjęcie mnie rozbroiło totalnie. <serce>
xennaextra pisze: Obrazek
Już niedługo maluszek będzie z Tobą. Trzymam kciuki za szybkie wzajemne poznanie :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Witam i ja na forum ze swoimi koteczkami rosyjskimi :-) Też nie mam brytyjczyka, ale tutaj nie ma to znaczenia, wszystkie kotki są miło witane na forum i traktowane na równi z brytyjczykami :-)
Śliczny ten Twój kocurek <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Rewelacja, jaka fajna jadalnia :)

A Samsonik przecudny :)
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

wzorcowe kocie przedszkole, chyba muszę mieć namiary na hodowce i ten patent <lol>
U nas każdy malec na pieprz w pupci... i zebrać stadko w jedną całość graniczy z cudem :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Witam i ja na forum :-)
Koteczek przepięknej urody i jak najbardziej mile widziany. Nie ma znaczenia czy bryś czy nie.
Jedyne niebezpieczeństwo jest takie, że jak Twój Samson się za bardzo napatrzy na nasze forumowe brysie, to może troszkę zbrysieć <lol> Mamy tu już nieco zbrysiałego devonka Apsika, nieco zbrysiałego ruska Kacperka, więc musisz uważać <mrgreen>
Żartuję sobie oczywiście ;-))
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Sonia pisze:Witam i ja na forum :-)
Koteczek przepięknej urody i jak najbardziej mile widziany. Nie ma znaczenia czy bryś czy nie.
Jedyne niebezpieczeństwo jest takie, że jak Twój Samson się za bardzo napatrzy na nasze forumowe brysie, to może troszkę zbrysieć <lol> Mamy tu już nieco zbrysiałego devonka Apsika, nieco zbrysiałego ruska Kacperka, więc musisz uważać <mrgreen>
Żartuję sobie oczywiście ;-))
<rotfl> Soniu, jest w tym trochę prawdy <rotfl>
xennaextra

Post autor: xennaextra »

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :roza:
Też się zastanawiałam jak Pani hodowczyni tak je ładnie razem zebrała do jedzenia... Może to kocia mama sprawuje takie rządy "żelaznej łapy" <lol>
Nie miałabym nic przeciwko gdyby Samson troszkę zbrysiał, zawsze więcej kota do kochania by było! Choć teraz raczej będzie w etapie chudego i długiego wyrostka :-)
To żeby być na bieżąco pokażę Wam jeszcze zdjęcia z ostatniej sesji w wieku 12 tygodni.

Udaję niewinnego księcia

Obrazek

Morduję krzaczek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Przepiękny kot <serce> <serce> Taki mały diabełek w ciele aniołka :)
Cały czas jestem pod wrażenie zdjęć :) <zakochana> Świetne.
Zablokowany