Aria Albireo Aksambri*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Mały Lew
Hodowca
Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
Kontakt:

Post autor: Mały Lew »

Gratuluję pięknej damy - piękna kocica. Szybko widać stanie się oczkiem w głowie :-)
I o to chodzi.
Awatar użytkownika
Duduś
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Duduś »

gratulujemy i my <ok>
aaGaa

Post autor: aaGaa »

Witamy i My piękniutka Białą Damę :kotek:
odiss

Post autor: odiss »

Czy to mozliwe zeby dorosla kota tyle spala ? przesypia lub przedrzemuje 3/4 dnia, cos zje (z duza niechecia) wyczysci futro, przyjdzie na mizianki i znowu spac...

Poza tym niewiele je. A jedzenie dostaje takie samo jak u poprzedniego wlasciciela. do kuwety tez prawie nie chodzi.... troche mnie to martwi.
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Gratuluję pięknej panny.
A z tym spaniem to chyba tak właśnie jest.Mój kocur,co prawda roczniak dopiero,ale najchętniej cały dzień by przespał,noc też. <lol>
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Moje koty zwlaszcza letnia pora więcej spią. To normalka. Nawet nie chce im sie zlazic na dół zeby mnie przywitac jak wracam do domu, tak to lato rozleniwia ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

A ja stwierdziłam, że na koty chyba działa inne powietrze, inne odgłosy na dworze, albo co, bo byłam na urlopie w Zakopcu z futrami i coś w nie wstąpiło, od pierwszej w nocy do czwartej rano galopady urządzały. Przyjechaliśmy do domu i normalnie obrót o 180 stopni, oba poszły grzecznie spać i sobotę i niedzielę przespały i w dzień i w nocy. Niczym nie można ich ruszyć, żadnymi piórkami czy sznurkami. Chyba jakieś dziwne pole energetyczne mam w domu. Szkoda, że tak nie idzie wypośrodkować, żeby więcej pobiegali w ciągu dnia, ale oczywiście nie w nocy. Czy ktoś też zauważył takie zachowania?
Awatar użytkownika
EsteraR
Hodowca
Hodowla: EstiBri*PL
Kontakt:

Post autor: EsteraR »

Wielkie gratulacje - kotka jest prześliczna, widziałam to ogłoszenie o adopcji i zastanawiałam się jak domek znajdzie :)
dobrze, że będzie u nas na forum :D

czekamy na zdjęcia z nowego domku
a drapak spróbuj przestawić w inne miejsce np przy oknie niech stoi, żeby kicia mogła sobie z niego oglądać świat za oknem :)
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

odiss pisze:Czy to mozliwe zeby dorosla kota tyle spala ? przesypia lub przedrzemuje 3/4 dnia, cos zje (z duza niechecia) wyczysci futro, przyjdzie na mizianki i znowu spac...
Zdecydowanie możliwe <diabeł>
Brytek to specyficzny egzemplarz... leniwca!
Mój też zaczął ostatnio mniej jeść, to chyba przez to że jest ciepło.
odiss

Post autor: odiss »

EsteraR, jestes genialna !!!!!!!!!!!!

Wlasnie postawilem drapak przy oknie, Aria momentalnie na niego wskoczyla, podrapala i legla na najwyzszym "pietrze" no kurde efekt tubo normalnie :D

Dzieki :D
Zablokowany