Bailey :)
- Hebe
- Kontakt:
Re: Bailey :)
Pięknie się prezentuje w nowym drapaczku :-) I podziwiam za samodzielne złożenie
<ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
U nas też drapak zawładnął kotem od początku. I niestety niepodzielnie, Khaleesi spać do łóżka już nie wróciła...Przyhodzi na chwilę lub nad ranem, ale w nocy śpi na drapaku. Dobrze, że mamy jeszcze Mordimera 
Superaśny ten Twój Bailey!
<zakochana>
Superaśny ten Twój Bailey!
- offca
Och...to mnie nastraszyłaś <strach>MoniQ pisze:U nas też drapak zawładnął kotem od początku. I niestety niepodzielnie, Khaleesi spać do łóżka już nie wróciła...Przyhodzi na chwilę lub nad ranem, ale w nocy śpi na drapaku. Dobrze, że mamy jeszcze Mordimera
Superaśny ten Twój Bailey!<zakochana>
Ale jak patrzę na szczęście Baileya, to jestem w stanie się z tym pogodzić :-) :-)
Naprawdę widać, że czegoś takiego mu brakowało, moja kruszynka jest teraz zadowolona :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bardzo fajny drapak
Widać, że Bailey zachwycony 
- Zosiak
Alez fantastyczny macie drapak! I Bailey bardzo dostojnie sie w nim prezentuje <zakochana>
Niesamowita frajde sprawiliscie swojemu milusinskiemu :-) Trzymam kciuki, zeby czasem jednak odwiedzal Was w lozku
Niesamowita frajde sprawiliscie swojemu milusinskiemu :-) Trzymam kciuki, zeby czasem jednak odwiedzal Was w lozku
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja mam postulat, żeby tu się też jakieś zdjęcia pojawiały
Przecież one są rewelacyjne!!!
Czasem zapominam zajrzeć na bloga, na szczęście mam FB, ale niektórzy nie mają..... <gwiżdże>
Czasem zapominam zajrzeć na bloga, na szczęście mam FB, ale niektórzy nie mają..... <gwiżdże>
- Joanna P.
Uwielbiam tego kota <serce>
I ja też proszę o nowe zdjęcia :-)
- Zosiak
Popieram!!!
Bo ja pozniej gdzies sobe zapominam, ze tego przystojniaka mozna obejrzec na blogu.
Dzieki MoniQ za przypomnienie :-)
Bo ja pozniej gdzies sobe zapominam, ze tego przystojniaka mozna obejrzec na blogu.
Dzieki MoniQ za przypomnienie :-)
- offca
Już nadrabiam straty. Ostatnio tylko ta praca i praca, po pracy milion rzeczy na głowie. Więc tylko wchodzę na forum szybciutko i podczytuję wątki nawet nic nie pisząc. Nie mogę doczekać się już świąt, w końcu tydzień wolnego <serce>, no i do Polski ciągnie... Baileya pierwszy raz (po przyjeździe do nas) czeka podróż. Ok 6 godzin, pociągiem i sam na sam ze mną. Mam nadzieję, że damy radę. :-)
No i zdjęcia:

No i zdjęcia:

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Śliczne foteczki ze ślicznym koteczkiem <zakochana>