Miot H - Clara i Ice Lilac British Velvet*CZ
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Jesteśmy dziś 3 gramy do przodu, może się uda, po raz pierwszy Homerka wypiła całą porcję, jaką dla niej zrobiłam w butelce. Oddech jeszcze nierówny, ale pani doktor oceniła jej dzisiejszy stan jako lepszy, niż wczorajszy. Martwi mnie ten ciężki oddech, chociaż już jakby trochę regularniejszy, ale pani doktor tłumaczy mi, ze lek musi trochę czasu pokrążyć, żeby zadziałać. Wszystko niby prawda...
Rzeczy, które napawają mnie nadzieją: zjedzone prawie 10 ml, w jednym rzucie, i z wyraźnym smakiem, próby mycia się (tak, nawet takie maluszki już próbują wylizywać sobie łapki
) Cieszę się, że nie zwlekałam z wizytą - jeśli diagnoza jest trafna, że to infekcja ale bardzo górnych dróg, to całe szczęście, że tak szybko zaaplikowany został lek. Najbardziej się boję, żeby nie okazało się, że to jakaś wada rozwojowa, serca na przykład, ale na to nie pomogłoby nic, a wydaje mi się, że jest malutka poprawa. Po udanym karmieniu ( do tej pory udało mi się malutką dokarmić tylko dwa razy, i to w bardzo małych ilościach, bo ssanie wyraźnie Homerkę irytowało, poza tym bardzo się zasapywała w trakcie jedzenia), czekam niecierpliwie na wieczorne ważenie - jeśli waga znów drgnie do góry, zacznę mieć nadzieję, że jakoś z tego wyjdziemy.
Horacy w doskonałej formie, jestem dla niego niedobra, bo jak się przyssie i wyciągnie sutek, to zabieram i dostawiam Homerkę, żeby jej było jak najłatwiej
O spaniu znów nie ma mowy, a tak się cieszyłam, że wreszcie trochę złapię oddechu
Rzeczy, które napawają mnie nadzieją: zjedzone prawie 10 ml, w jednym rzucie, i z wyraźnym smakiem, próby mycia się (tak, nawet takie maluszki już próbują wylizywać sobie łapki
Horacy w doskonałej formie, jestem dla niego niedobra, bo jak się przyssie i wyciągnie sutek, to zabieram i dostawiam Homerkę, żeby jej było jak najłatwiej
O spaniu znów nie ma mowy, a tak się cieszyłam, że wreszcie trochę złapię oddechu
- basienka
- Hodowca
- Kontakt:
- Creme
- Hodowca
- Hodowla: Isena*PL
- Kontakt: