Miot G - Arabica i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Ślicznie dzieciaczki rosną, co jedno to piękniejsze. Dla <serce> wiadomo kogo. Ciekawe jak deserek jagódkowy i kremowy się mają 
Zdjęcia powalają; dołączam się do zachwytów Mago nad uchwyceniem wybarwiania się oczu kociaków - niesamowite.
A Ciebie Dorszka ściskamy i przesyłamy garść zdrowych ścisków. Odpocznij sobie i wygrzej się trochę!!!
Zdjęcia powalają; dołączam się do zachwytów Mago nad uchwyceniem wybarwiania się oczu kociaków - niesamowite.
A Ciebie Dorszka ściskamy i przesyłamy garść zdrowych ścisków. Odpocznij sobie i wygrzej się trochę!!!
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Moje najmądrzejsze słoneczko - Grace.
Dziś był jedzonkowy przełom. Dzieci od poniedziałku nie dostały nic, tylko tyle, na ile wymęczą matkę. Tzn kuleczki w miseczkach stoją, ale nic poza tym. Dziś poziom miauków napełnił mnie nadzieją, że tym razem się uda. Grace słoneczko pierwsza zaskoczyła, że zlizywanie tych dziwacznych kulek to całkiem sensowne zajęcie, jadła, aż się uszy trzęsły, jak mi przy tym poobgryzała palce to już wspominać nie będę <lol>

Dziś był jedzonkowy przełom. Dzieci od poniedziałku nie dostały nic, tylko tyle, na ile wymęczą matkę. Tzn kuleczki w miseczkach stoją, ale nic poza tym. Dziś poziom miauków napełnił mnie nadzieją, że tym razem się uda. Grace słoneczko pierwsza zaskoczyła, że zlizywanie tych dziwacznych kulek to całkiem sensowne zajęcie, jadła, aż się uszy trzęsły, jak mi przy tym poobgryzała palce to już wspominać nie będę <lol>

- Justyna
Pięknie rosną maluszki <mrgreen> .
Niesamowity jest widok wybarwiających się oczu.
Grace tymi swoimi gałami to zaczaruje nie jedną osóbkę <klaszcze>
Faduś też chyba liczył na jakieś foto
bo łaputy się tylko załapały...
Dorszko .... nie marudziłam...
Kobieta zapracowana
,zabiegana <diabeł> ,zchorowana <zły> ,ale żeby Jagódkę w dalszym ciągu ukrywać i nie dzielić się nią chociaż na forum... <cenzura> koniec świata
Zdrówka oczywiście życzę ...ale na zdjątka też liczę <zakochana>
Niesamowity jest widok wybarwiających się oczu.
Grace tymi swoimi gałami to zaczaruje nie jedną osóbkę <klaszcze>
Faduś też chyba liczył na jakieś foto
Dorszko .... nie marudziłam...
Kobieta zapracowana
Zdrówka oczywiście życzę ...ale na zdjątka też liczę <zakochana>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Jest i jagódka, jeszcze troszeczkę 
Jagódka nie zasługuje na pokazywanie, jako jedyna jeszcze jest karmiona jak gęś, zawinięta w mumię, plując i walcząc, jakby od tego zależało jej życie. Ale skoro "obce" koty zaskoczyły, i z nią poczekam - najwyżej jeszcze troszkę się wyciągnie <lol> Najbliższe mięsko pojutrze dopiero, jeśli nauczą się żabki brać z miski a nie tylko z palców, będę szczęśliwa.
Jagódka nie zasługuje na pokazywanie, jako jedyna jeszcze jest karmiona jak gęś, zawinięta w mumię, plując i walcząc, jakby od tego zależało jej życie. Ale skoro "obce" koty zaskoczyły, i z nią poczekam - najwyżej jeszcze troszkę się wyciągnie <lol> Najbliższe mięsko pojutrze dopiero, jeśli nauczą się żabki brać z miski a nie tylko z palców, będę szczęśliwa.
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Guru też był <diabeł> Ale on mądrzejszy, w połowie się bardzo zainteresował, a po chwili rozwinęłam, a on wciągał w takiej pozycji, w jakiej go rozwinęłam - kołami do góry, czekał, kiedy nowa porcja do dzioba wpadnie. Tylko kudłatki mądre, bez zawijanek, a Grace to by chyba zjadła cokolwiek <lol>Dorota pisze:a Jagódka w "MUMI" zawinięta i karmiona jak gęś <strach> , toć to domek przyjazny kociastym miał być <lol>