Meg zwana Kocinką
- kosanna
Meg zwana Kocinką
Odkryłam tę stronę już jakiś czas temu, jestem pod wrażeniem. Gratuluję!
Zarejestrowałam się też jakiś czas temu, jednak jako osoba ... wielce uzdolniona technicznie przymierzałam się z napisaniem czegokolwiek jak "kot do jeża". Chciałabm przedstawić swoją Kocinkę, zwaną Kociczką, albo Meg (to imię rodowodowe). Pewnie pomimo miliona instrukcji jak zamieścić zdjęcie nie udało mi się tego zrobić, ale i tak gorąco wszystkich pozdrawiam tych na dwóch i czterech łapach! Kosanna.
Zarejestrowałam się też jakiś czas temu, jednak jako osoba ... wielce uzdolniona technicznie przymierzałam się z napisaniem czegokolwiek jak "kot do jeża". Chciałabm przedstawić swoją Kocinkę, zwaną Kociczką, albo Meg (to imię rodowodowe). Pewnie pomimo miliona instrukcji jak zamieścić zdjęcie nie udało mi się tego zrobić, ale i tak gorąco wszystkich pozdrawiam tych na dwóch i czterech łapach! Kosanna.
- kosanna
Dziekuje za cieple slowa powitania. Przepraszam, ze sie tak dlugo nie odzywalam, ale zupelnie nie wiedzialam, ze ktos mi cokolwiek odpisal na moj dawno temu wyslana wiadomosc. Teraz cos tam napisalam, kliknelam na swoj nick i ku najwiekszemu zdumieniu okazalo sie ze dostalam tyle odpowiedzi. Wklejac zdjec dalej sie nie nauczylam, ale poprosilam eksperta, ktory obiecal ze mnie tego nauczy. Dziekuje jeszcze raz i przepraszam za zwloke. Pozdrowienia dla Wszystkich. Anka.