Boni Angel

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Enigma87

Boni Angel

Post autor: Enigma87 »

Witamy i my :) Od lutego goszczę na forum ale dopiero teraz zmobilizowałam się do tego, aby pokazać Wam Boniego.

Boni urodził się 13 września 2009 gdzies w Łodzi. Piszę gdzieś, co może się wydać dziwne ale już tłumaczę wszystko.

Boni znalazł się u mnie przez ,,planowany" przypadek. Bardzo chciałam mieć kota. Pewnego bardzo zimnego dnia, w lutym 2011 pojechałam do schroniska po kociaka. Patrząc przez łzy przechodziłam przez długi korytarz do pomieszczeń gdzie są koty. Okazało się, że nie ma tam kociąt. Kilka dorosłych kotów, których adopcji mi nie polecono. W sumie ucieszyło mnie to, że nie było tam kociąt. Zostawiłam w schronisku karmę i lekko zawiedziona pojechałam do domu. Po drodze zajechałam do marketu na zakupy i tam na tablicy ogłoszeń znalazłam: Sprzedam rocznego kocurka brytyjskiego. Zadzwoniłam. W słuchawce odezwał się głos mężczyzny, który wytłumaczy mi, że kota dostał od córki i już dłużej nie może się nim zajmować.

Jeszcze tego samego wieczoru pojechałam po niego. Tak właśnie Boni trafił do mnie :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Witaj na forum. Dobrze,że Boni trafił do ciebie. <klaszcze>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Historia, która dobrze się skończyła :kotek:
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Witam i ja Boniego :kotek: . Przeważnie te "nieplanowane" są najukochańszymi zwierzakami <serce>
Awatar użytkownika
Enigma87

Oj jest ukochany! Bardzo się cieszę, że jest właśnie u mnie i mam pewność, że i on jest szczęśliwy. Szybko poczuł się u mnie jak w domu, teraz jest przylepą, która jeśli mnie nie widzi głośno krzyczy, zwłaszcza o 5 nad ranem, kiedy odwiedza kuwetę <diabeł> Na szczęście zaczynam się do tego przyzwyczajać :->
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Witam Was :-) Super, że Boni miał takie szczęście i trafił do domku, w którym go naprawdę kochają :kotek:
Awatar użytkownika
Gosiek
Hodowca
Hodowla: Five O'Clock*PL
Kontakt:

Post autor: Gosiek »

Witam ! :-D
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

hej haj heloł ;-))
Awatar użytkownika
Enigma87

Dziękujemy wszystkim za miłe przywitanie.

Mam do Was pytanie: jakiego koloru właściwie jest Boni? Kontakt z kotami dopiero zaczynam i nie bardzo identyfikuję jego kolor... <oops> W książeczce zdrowia kota, którą z nim otrzymałam jest napisane: biszkoptowy... Chyba nie bardzo... <hm>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Witam serdecznie na forum :)

Trudno powiedzieć ze zdjęć, bo w zależności od światła kolor wydaje się inny. Słowem "biszkoptowy"określa się na ogół koty kremowe, ale na żadnym tak nie wygląda, a na jednym zdjęciu kolor zbliżony do liliowego - może on jest płowy? Z tych zdjęć taki kolor by obstawiała :)
Zablokowany