Przygotować się trzeba nawet na 12, bo po ostatnim szczepieniu tydzień kwarantannyJoanna pisze:Wszystkie są piękne. Szkoda, że tak długo trzeba czekać na swojego kociaka. Jeszcze 11 tygodni.
Miot G - Arabica i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- EDZIA
Przepraszam za smiałość ... ale jeżeli jeszcze nie jest "zaklepane" imię dla rudaska to może GAROU (w mowie to Garu _ podobne do Guru) ... to imie franscuskiego piosenkarza, ktory moze nie jest rudy ale niezły z niego przystojniak <lol>Dorszka pisze:Ciągle nie zostało postanowione. Już prawie, ale Arek zgłosił veto. Że skoro jest takie prawdopodobieństwo, że kot zostanie z nami, to nie Guru, bo on tak na kota wołał nie będzie. Ja już trochę się osłuchałam, i uważam, że do niego nawet by pasowało <lol> Ale jeszcze będziemy szukać, zostało faktycznie na jednym zdjęciu.Gonab pisze:Czy dobrze zauważyłam?? rudasek będzie miał na imię Guru?????
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
Gonab
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
-
Mysza
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
aż się musiałam zalogowac by to napisać.... Mają rację <diabeł>Dorszka pisze:I Guru, moja miłość, której NIE POZWALAJĄ MI ZATRZYMAĆ! I nie myślcie, że tacy są ode mnie mądrzejsi i rozsądniejsi. Wiecie, jaki mają argument?
"Poczekaj na bikolora!"
Jeszcze nad nimi popracuję...
Ruudyyy? No rudy bic to jeszcze rozumiem, ale cały rudyyy? eeee ;)
(żeby nie było kremaki już darze większą symaptią, Fado i jego tata mają we mnie wielbicielki ;))
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: