Chanya
- Tigereq
No też też świeżynkaElwira pisze:Witam z opóźnieniemwidzę, że Ty także "świeżo upieczona" na tej stronce
...
Przepiękna, zadbana kociczka![]()
![]()
Jak się czyta jej imię??? Chanya
Pozdrawiam
Swoją "świeżość" przypłaciliśmy lekko wyłysiałym uszkiem, bo bidulkę albo przebiałkowaliśmy ( wersja Hodowcy ) albo ma uczulenie pokarmowe ( wersja weterynarza ), ale już bidulka się nie drapie ( pilnowanie dzień i noc jest wyczerpujące ;D ) i zaczyna jej na goliźnie rosnąć meszek. Teraz czytam wątki żywieniowe i przymierzam się do zakupu mokrej karmy :-)
Anulka no ... nie boi się diabeł wody
- Tigereq
A oto kilka stanów emocjonalnych Chankowatej
Haa! Dostarczyli to co zamówiłam, dobrze, że Ci ludzie wykonują moje polecenia. A jaki fajny dodatek dorzucili kartonowy ;]

Ktoś kiedyś nazwał to kocim dopalaczem... Hmm...

A ja i tak wolę swoje cukierki:

W ogóle to dajcie mi tuńczyka... dlaczego nie mogę jeść takich tuńczyków jak ludzie... Buu... Bo się zamienię w wampira!! <diabeł>

Są takie pyszne... ślinka cieknie...

No i co znów mnie męczysz aparatem kobieto ?!

To na tyle na razie :-)
Haa! Dostarczyli to co zamówiłam, dobrze, że Ci ludzie wykonują moje polecenia. A jaki fajny dodatek dorzucili kartonowy ;]

Ktoś kiedyś nazwał to kocim dopalaczem... Hmm...

A ja i tak wolę swoje cukierki:

W ogóle to dajcie mi tuńczyka... dlaczego nie mogę jeść takich tuńczyków jak ludzie... Buu... Bo się zamienię w wampira!! <diabeł>

Są takie pyszne... ślinka cieknie...

No i co znów mnie męczysz aparatem kobieto ?!

To na tyle na razie :-)
- Tigereq
Martwi nas tylko, że nie chce za bardzo jeść gotowanego kurczaczka. Na wołowinkę też zaczyna mieć długie ząbki. Nie wiem już co wymyślać... Zamówiliśmy jej ( po przeczytaniu Waszych opinii ) Cosma Thai w galarecie pakiet próbny oraz tuńczyka Gimpet Shiny Cat . Troszkę się obawiamy bo futro jest wrażliwe na jedzenie i reaguje od razu alergiami i gubieniem sierści. Mam nadzieję , że jej to nie zaszkodzi...