Wyczułam pismo nosem i szybko się odezwałam <lol>Kamila pisze:a ja właśnie miałam postanowienie odgrzebać wątek Pumpelkowy i pogrozić Ci Asiu paluszkiem i poupominać, że tylko działeczka i działeczka a kotkÓw tu nikt dawno nie widział, a tu jaka niespodzianka![]()
![]()
Śliczne Pumpelki i to w calej okazałości <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Moje rosyjskie słoneczka
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Moje rosyjskie słoneczka
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Ty spryciulo <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>asiak pisze:Wyczułam pismo nosem i szybko się odezwałam <lol>Kamila pisze:a ja właśnie miałam postanowienie odgrzebać wątek Pumpelkowy i pogrozić Ci Asiu paluszkiem i poupominać, że tylko działeczka i działeczka a kotkÓw tu nikt dawno nie widział, a tu jaka niespodzianka![]()
![]()
Śliczne Pumpelki i to w calej okazałości <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Pumpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>
I to CALE (Ty wiesz o co chodzi
)
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
I to CALE (Ty wiesz o co chodzi
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Wiem, wiem... <lol>yamaha pisze: I to CALE (Ty wiesz o co chodzi)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ale Asiu dogodziłaś Yamaszce <lol>asiak pisze:Wiem, wiem... <lol>yamaha pisze: I to CALE (Ty wiesz o co chodzi)
- elsa
Zachwycające <zakochana> <zakochana> <zakochana> Koty rosyjskie są takie dostojne i taką dostojność właśnie prezentują Majeczka i Kacperek <serce>
Ja dopiero całkiem niedawno się dowiedziałam, że istnieją koty archangielskie, które wywodzą się od kotów rosyjskich niebieskich, a odróżnia je to, że są pointami
Ja dopiero całkiem niedawno się dowiedziałam, że istnieją koty archangielskie, które wywodzą się od kotów rosyjskich niebieskich, a odróżnia je to, że są pointami
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Zaraz będę cię mieć...

Prawie było...

Pomożesz mi? czy będziesz tak patrzeć?

:-)

Prawie było...

Pomożesz mi? czy będziesz tak patrzeć?

:-)
- yamaha
- Genius Loci
Woooooooooooooooow <shock>
Podsufitowy Kacperek Lowca <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(choc na ostatnim zdjeciu mam sporo watpliwosci, czy to nie Maja <rotfl> )
Podsufitowy Kacperek Lowca <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(choc na ostatnim zdjeciu mam sporo watpliwosci, czy to nie Maja <rotfl> )
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Matko jaki długi na tym pierwszym zdjęciu <lol> A na ostatnim jaka słodziutka minka <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jaki kangurek na drugim zdjęciu <zakochana>