Bolek i Lolek i ich domek
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Jaculu, łobuzie ty <diabeł> Grzecznie masz siedzieć jak Ci Pańcia zabiegi zdrowotno pielęgnacyjne wykonuje
Bo kolacji nie dostaniesz 
- yamaha
- Genius Loci
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Czasem się sprawdza zawinięcie kota w ręcznik. Ale czy to zadziała na Jacka i czy go całkiem nie zniechęci - trudno przewidzieć 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Cioteczki, dziękujemy za wpłaty. Jak tylko uporam się z chorobą Sołtyska, to biorę się za to wszystko. Teraz jestem całkowicie pochłonięta moim choruszkiem. Zamówiłam już trochę mokrej karmy.. i zaopatrzyłam się w super rzecz na kleszcze i pchły (w sprayu). Inaczej nie da się zakropić Henryki i Frani. Teraz mi nie uciekną <tańczy> . Oczka Jacuchny, pomimo ofiar w ludziach, już lepiej. On nie znosi tych zakrapiań <kciukwdół>
Obiecuję też zdjęcia Lolkowej gromadki. Teraz głównie śpią w cieniu brzuchami do góry <zakochana>
Obiecuję też zdjęcia Lolkowej gromadki. Teraz głównie śpią w cieniu brzuchami do góry <zakochana>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana>Fusiu pisze:
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Zapomniałam dodać. Farcik po kastracji jest jeszcze większym miziakiem. Teresa nie jest w stanie w to uwierzyć. Mówi, że śpią wszyscy razem w łóżku,a Farcik mruczący jak traktor w samym środku tuli się do wszystkich. Uwielbia jeść i bawić się z dziewczynami. Skończyły się śpiewy nad ranem jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki <tańczy>
Myślę, że Farcisław ma najbardziej kochającą rodzinę, jaką mógłby sobie wymarzyć <ok> codziennie słucham historie o nim i oglądam zdjęcia i filmiki. Teresa mówi, że nie zdawała sobie sprawy, że można tak pokochać kota. Wracając do domu z córkami, dziewczynki się kłócą, która pierwsza może się przywitać z Farcikiem <tańczy>
Myślę, że Farcisław ma najbardziej kochającą rodzinę, jaką mógłby sobie wymarzyć <ok> codziennie słucham historie o nim i oglądam zdjęcia i filmiki. Teresa mówi, że nie zdawała sobie sprawy, że można tak pokochać kota. Wracając do domu z córkami, dziewczynki się kłócą, która pierwsza może się przywitać z Farcikiem <tańczy>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Farcik jest jedyny w swoim rodzaju, tego się nawet opisać nie da <serce> <serce>
A kolacja na wypasie
Asiu, głaski dla gromadki 
A kolacja na wypasie
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Toż to prawdziwa uczta, szwedzki stół :-)