Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Elwira
obróżki mają z dzwoneczkiem, bo nie raz miałam problem jak się ganiały po domu to ich nie słyszałam, dużo razy wtedy było zderzeń z moimi nogami, bo jak szłam to ich nie słyszałam, szczególnie na zakrętach, i chociaż są małe to mnie kość po takich wypadkach bolała a kotek kręcił główką
, nigdy na nie nie krzyczałam więc one biegają bez ograniczenia prędkości ;) na 'speedzie' 
czasem im ściągam jak są same żeby się gdzieś nie zahaczyły i nie powiesiły, ale jak przez 4 dni jestem w domu to mają wtedy obroże i wszystkie pokoje otwarte
takze rozpęd na maxa 
czasem im ściągam jak są same żeby się gdzieś nie zahaczyły i nie powiesiły, ale jak przez 4 dni jestem w domu to mają wtedy obroże i wszystkie pokoje otwarte
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
- Elwira
EsteraR pisze:ojej białasek jak mój Pampi
proszę założyć szybko wątek dla kotów w dziale "pokaż nam swojego kota" i regularnie zdjęcia wklejaćszczególnie białaska <roll>
jeśli chodzi o oczy to ciekawe, bo kociak ten ponoć był krzyżówką Ragdola z Kotem niebieskim brytyjskim a w ogóle nie wygladają. Pozatym właśnie Ragdolle mają niebieskie oczy a moja Śnieżka ma takie żółto złote
po niżej zdjęcie ich mamy