Post z dnia 22. lutego 2008:
Przyszła mama:

AgA pisze:No a co ma robić - dźwigać nie może, szaleć nie może to chociaż sobie tv poogląda ;)
te kabelki wiszące ją nie interesują ?? mój Gaspar już by na nich wisiał ząbkami.
Już nie w tym wieku, poza tym to nie są te najfajniejsze kabelki, bo grube od telewizora, a najciekawsze są te komputerowe. Nie widać tego na zdjęciu, ale za tym przedmiotem przykrytym czarnym materiałem (to nasz wzmacniacz), jest ulubione miejsce Clary - leży tam kocyk, i moja dziewczynka uwielbia tam sobie wypoczywać. Może dlatego, ze to przy kaloryferzeAgA pisze:te kabelki wiszące ją nie interesują ?? mój Gaspar już by na nich wisiał ząbkami.

Nie, to już koniec, tym razem mało kotków... Może dlatego, że to było trzecie krycie, a może po prost Clara przyjęła, że co drugi miot będzie się wysilała, i parzyste będą pełniejszeJo`Ann pisze:Trzymamy MOCNO z Chesterkiem za kolegów!!!
Będzie więcej kociaków czy to juz koniec porodu?
Jo`Ann pisze:albo, jako dobra mama, stwierdziła, że ilościowo da się wykazać Borgii ;--)
Aya pisze:Serdeczne gratulacje, oby maluszki szybko się wzmocniły, trzymam kciuki... , ale pewnie to nie koniec jeszcze ? Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać na wieczorne wieści od dorszki, pewnie obie będą solidnie zmęczone
Agnieszka pisze:Był taki Cesarz Rzymski, co Celsus się nazywał.
Co prawda Uzurpator, ale za to na "C".
Gratuluję Małych-Wielkich Smoków
Mago pisze:Serdecznie gratuluję kociaczków.
Niech chłopaczki rosną zdrowo! Bardzo trzymam kciuki za najbliższe dni. Specjalne głaski kieruję do Clary. Mam nadzieję, że poród był lekki.
kesja pisze:Ja proponuję "Crier"jako ze krzykacz
Gratulacje duuze
Niech rosną chłopaczki duze i zdrowe
AgA pisze:Trzymam kciuki za maluchy i gratulują![]()
![]()
Też już myślałam o tym imieniu, dokładnie takie same skojarzenie. Nie wiem, skąd ma tyle siły, bo on generalnie słabszy od lilaczka, i bardzo sie o niego martwię.kesja pisze:Ja proponuję "Crier"jako ze krzykacz
![]()

AgA pisze:Piękne kluseczkii jaka dumna mama !!
Jo`Ann pisze:Jakie maleńkie cudności. A te pazurki...Mały krzykacz z ostrymi pazurkami da sobie radę na pewno. Jego braciszek też!
Gonab pisze:oprócz cudnych kluseczek na tych zdjeciach zachwyciła mnie Clara - pięknie wygląda!!!!
zdrówka dla całej trójki i Borgii oczywiście też
To jest najlepsze, Borgia SIĘ ICH BOIpantera pisze:Dorotko, a jak Borgia zareagowałą na maluszki ?