Gabryś i Leon
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
suwaczki??? - proszę bardzo http://www.ticker.7910.org/engjasminka pisze:Magda masz piękne kocurki i suwaczki nowe ja też chce takietylko jak to się robi ?
widzę że Tami i Brysia już maja <mrgreen>
jeśli będziesz mieć jakiś problem to pisz - zrobię i dla Twojej bandy
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
CZANKRA nawet nie wiesz jak ta popierdółka malutka pochłania suchego kittena wymieszanego z gerberkiem
zuch chłopak!!
a tak w porównaniu to chłopaki mają zupełnie inne nie tylko charaktery ale też np futerko, ogonki
Gabryś ma świetne puszyste i takie pluszakowe futro i grubaśny piękny ogon <zakochana>
już się nie mogę doczekać jak dorośnie Leonek <gwiżdże>
zuch chłopak!!
a tak w porównaniu to chłopaki mają zupełnie inne nie tylko charaktery ale też np futerko, ogonki
Gabryś ma świetne puszyste i takie pluszakowe futro i grubaśny piękny ogon <zakochana>
już się nie mogę doczekać jak dorośnie Leonek <gwiżdże>
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
- CZANKRA
- Hodowca
- Kontakt:
CZANKRA nawet nie wiesz jak ta popierdółka malutka pochłania suchego kittena wymieszanego z gerberkiem !!
No to teraz juz pojdzie z gorki jak on zaczal jesc suche
<klaszcze>
No masz kobieto zdolnosci i cierpliwosc. Ja probowalam z pasta suche nie wpadlam ze z gerberem tez mozna
No co ty Leona z Gabrysiem porownujesz, On zabiedzony,wychudzony i malo rzeczy jedzacy to i kondycja futra i mikra postura i nie przypomina kociaka gdy byl na mleku matki.

No to teraz juz pojdzie z gorki jak on zaczal jesc suche
No masz kobieto zdolnosci i cierpliwosc. Ja probowalam z pasta suche nie wpadlam ze z gerberem tez mozna
No co ty Leona z Gabrysiem porownujesz, On zabiedzony,wychudzony i malo rzeczy jedzacy to i kondycja futra i mikra postura i nie przypomina kociaka gdy byl na mleku matki.

- CZANKRA
- Hodowca
- Kontakt:
Jeszcze wstawie troche zdjec Leona jak byl tlusciutki. Tak bylo az do 7 tyg. Potem niestety matka dostala ruje i kazala kocietom zywic sie samemu a jak wiadomo JAMIROQUAI bardzo byl przywiazany do mamy i dlugo nie chcial puscic sie jej spodnicy ( zaczac jesc stalych rzeczy ) w przeciwienstwie do rodzenstwa. Mial najlepszy cycek.
Wiec nie dosc ze malo jadl stalych rzeczy u nas to jeszcze w nowym domu probowano go karmic zupelnie nowymi rzeczami co przynioslo oplakany skutek.
wiek 3,5 tyg. - 510 g

wiek 6 tyg - 699 g

wiek 8 tyg - 918 g

Tydzien pozniej juz kocurki zamienily sie wagami. Jamiroquai nadal tyl, ale juz nie tak duzo jak wczesniej.
9 tyg - 1043 g
10 tyg - 1102 g
11 tyg - 1213 g
12 tyg - 1419 g
Wiec nie dosc ze malo jadl stalych rzeczy u nas to jeszcze w nowym domu probowano go karmic zupelnie nowymi rzeczami co przynioslo oplakany skutek.
wiek 3,5 tyg. - 510 g

wiek 6 tyg - 699 g

wiek 8 tyg - 918 g

Tydzien pozniej juz kocurki zamienily sie wagami. Jamiroquai nadal tyl, ale juz nie tak duzo jak wczesniej.
9 tyg - 1043 g
10 tyg - 1102 g
11 tyg - 1213 g
12 tyg - 1419 g
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: