Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Re: Liluszka

Post autor: Kamila »

mocca6 pisze:Najważniejsze, że już jesteście razem i kicia już tęsknić nie musi :-)
no i ja też już nie cierpię tych katuszy rozłąki ;-( , to były najgorsze Święta ever !
Awatar użytkownika
mocca6

Post autor: mocca6 »

Kamila pisze:
mocca6 pisze:Najważniejsze, że już jesteście razem i kicia już tęsknić nie musi :-)
no i ja też już nie cierpię tych katuszy rozłąki ;-( , to były najgorsze Święta ever !
A no właśnie, pewnie obu wam ulżyło :hug:
Awatar użytkownika
gloria

Post autor: gloria »

Moim zdaniem (choć mogę się mylić) Twoja kotka ma zadatki na brysiową kulkę i nie masz się co przejmować wagą, wg mnie Liluszka ma kompaktową budowę, jest mniejsza, ale za to okrąglejsza jeśli chodzi o całokształt :)
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Dorszkowa Ori jest taka kompaktowa, niby nieduża, a w którymś momencie zrobiła się ZBYT OKRĄGŁA i musiała iść na dietę <lol>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

no powiem Wam, że woreczek u brzusia już wisi <lol> , ale z góry jak patrzę to boki nie wystają. Brzusio i doopcia rosną ale nóżki i główka nie bardzo, ale czytałam w innym wątku, że główka to do 3 lat rośnie kotkowi. Ja się nie przejmuję, skoro wiem, że jest zdrowa i ta kompaktowość - jak to ładnie nazwałyście, to taka jej uroda. W końcu nie każda panna musi mieć nogi do nieba, ale za to jest za co chwycić z tyłu <lol>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

W 2016 roku , życzę WAM wszystkim by to co złe odeszło, a to co dobre i oczekiwane przyszło i zostało na zawsze. :winko:
I Kociaste niech się pięknie chowają <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :-)
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Szczęśliwego Nowego Roku :-D :winko:
Awatar użytkownika
jednoroginka

Post autor: jednoroginka »

Witaj w nowym roku ! <serce> <serce>
Cieszę się, że masz już za sobą kocią rozłąkę:(
Najważniejsze jest, że kot cały i zdrowy :) A jak Cię zobaczył to się ucieszył hoho !!
Kamila pisze:e tam, kotek chce się bawić - pańcia musi.....Moja Liluszka ostatnio miałkoli i skrzypi ( jak Bryś Jednoroginki), że chce sie bawić, więc pańcia chwyta wędki, piłeczki , myszki, zabawia, obraca się, przewraca, cuda wianki, a kociasta tylko sobie patrzy.....ostatnio taka forma zabawy interesuje ją najbardziej.... <lol>
Chciałabym zobaczyć taką waszą zabawę z boku:D

Życzę samych radości w nowym roku 2016 !!!
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Chciałabym zobaczyć taką waszą zabawę z boku:D

Życzę samych radości w nowym roku 2016 !!![/quote]

waszą? to ja się bawię a Liluszka tylko patrzy <lol> ale po rozłące widać, że jej brakło kompana do psot i były momenty kiedy to ja obserwowałam <mrgreen>
W sumie zostawienie jej samej na parę dni przyniosło trochę korzyści - przytyła 200 gram (bo pewnie tylko jadła i spała) i taka się przymilna i całuśna zrobiła, ze się nadziwić nie możemy, no ale na kolanka jak nie wchodziła, tak nie wchodzi...nie można mieć wszystkiego :-)
Zablokowany