Ale piekna gwiazda na choince tzn gwiazdor <zakochana>
My ubieramy choinkę chyba teraz w weekend i nie ukrywam że trochę się boję <lol> Jak wygląda teraz sytuacja u ciebie? ? :-) choinka jeszcze stoi? <mrgreen>
choinka stoi niestety lampki choinkowe są już zdjęte bo Mikesz zaplątał się w nie 2 razy i wole nie ryzykować a bombki: ja wieszam, a Mikesz starannie wszystkie ściąga jak leżą na podłodze to jest ładniej jego zdaniem <rotfl>
Moris i Fidonia patrzą na niego jak na dziwoląga, ich zdaniem statecznym kotom nie wypada tak sie zachowywać <wsciekly> <lol>
Ciesze się że Mały do nas zawitał bo rezydenci się więcej przytulają i bawią <pokłon> <tańczy>
Ah ah ah ! Co ja widze ?
Sliczne czarnidelko, gratuluje dokocenia
Morisku, ciocia od poczatku wiedziala, ze Ty jestes bardzo dzielny i goscinny, tylko ta ruda to jest za duza, dlatego nie bardzo Ci na poczatku podeszla, nie ? 8-)
Swiatecznie jestes przecudny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(a ruda na kanapie to tak przypadkiem nie chlipnela sobie z tej butli co za nia stoi ? )
yamaha pisze:Ah ah ah ! Co ja widze ?
Sliczne czarnidelko, gratuluje dokocenia
Morisku, ciocia od poczatku wiedziala, ze Ty jestes bardzo dzielny i goscinny, tylko ta ruda to jest za duza, dlatego nie bardzo Ci na poczatku podeszla, nie ? 8-)
Swiatecznie jestes przecudny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(a ruda na kanapie to tak przypadkiem nie chlipnela sobie z tej butli co za nia stoi ? )