A pokaz jakie masz ladne nowe drzwi ! (mnie sie tez marzy zmienic wszystkie drzwi wewnetrzne, ale nie jest to takie proste jak nam sie wydawalo
Ich troje
- yamaha
- Genius Loci
Re: Ich troje
A pokaz jakie masz ladne nowe drzwi ! (mnie sie tez marzy zmienic wszystkie drzwi wewnetrzne, ale nie jest to takie proste jak nam sie wydawalo
- margita
- Agilisowy Rezydent
my też w ciągłym remoncie ...
Bałam się o miśki jak kuli ściany, ale znoszą to nadzwyczaj dobrze ... uff ... <mrgreen>
remonty są okropne, ale końcowy efekt - mam nadzieję, że wszystkim wynagrodzi te cierpienia ...
Bałam się o miśki jak kuli ściany, ale znoszą to nadzwyczaj dobrze ... uff ... <mrgreen>
remonty są okropne, ale końcowy efekt - mam nadzieję, że wszystkim wynagrodzi te cierpienia ...
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny najlepiej się znają na robotach budowlanych i remontowych, u nas inż. Kaliska jest zawsze na posterunku
Fajnie, że najgorsze prace już za Wami, teraz będzie już tylko ładniej

Fajnie, że najgorsze prace już za Wami, teraz będzie już tylko ładniej
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Super, że najbardziej hałaśliwe prace już za Wami :-) Teraz pójdzie jak z górki <ok>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Pokażę jak trochę ogarniemy ten plac budowyyamaha pisze:A pokaz jakie masz ladne nowe drzwi !
Do tego "ładniej" to jeszcze trochę brakuje <mrgreen> Ale bardzo się cieszę, że tą wymianę drzwi mamy za sobą <tańczy>MoniQ pisze:Fajnie, że najgorsze prace już za Wami, teraz będzie już tylko ładniej![]()
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Beciu najgorsze roboty, te głośne już za Wami. Resztę ogarniecie i będzie super ładnie na święta :-)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Cześć Ich Troje , widzę że u was dużo się dzieje ale jak będziecie mieli pięknie 
- Surimi
Uwielbiam jak wrzucacie filmiki! Masz śliczne, wypasione koty. I jakie grzeczne! Pozazdrościłam 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Jak Wam idzie, Beciu? Jak miśki?
Ale fajnie zobaczyć ich w ruchu
Już Ci to mówiłam, ale muszę powtórzyć - Lulu wydaje mi się tak podobna do Puszka, że aż dziw, że nie są rodzeństwem <mrgreen>
Ale fajnie zobaczyć ich w ruchu
Już Ci to mówiłam, ale muszę powtórzyć - Lulu wydaje mi się tak podobna do Puszka, że aż dziw, że nie są rodzeństwem <mrgreen>
- elsa
To są misie-grzecznisie! <zakochana> Gdzie tu ataki, po prostu ciekawość i to w wersji chillout <serce> <zakochana> <serce>
Mega słodkie kociaczki, filmik oglądałam kilka razy i nie mam dosyć, ciągle chce się klikać "odtwórz ponownie" <serce>
Kciuki za bezstresowy remont!
Mega słodkie kociaczki, filmik oglądałam kilka razy i nie mam dosyć, ciągle chce się klikać "odtwórz ponownie" <serce>
Kciuki za bezstresowy remont!