Khaleesi & Mordimer

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Re: Khaleesi & Mordimer

Post autor: MoniQ »

Hihi, trochę śmieję się z Mordimusia, on w sumie linię ma bardzo ok, ale przy Khaleesi to wypada jak zawodnik sumo :D Swoją drogą, ciekawe ile waży.... ale chyba nie więcej niż 6 kg, zgaduję, może dzisiaj wieczorem go zważę :)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Nowe mieszkanie ma kilka niewątpliwych zalet, jedną z nich jest to że w końcu kot śpi koło mnie! <tańczy> Dzisiaj całą noc Mordimuś spał przytulony do mojego boku :) :radocha: :kotek:
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Grubej dyni to ja tam nie widziałam a jedynie pięknego koteczka <zakochana> i w dodatku jeszcze z niego taki przytulasek ... nic tylko pozazdrościć ;-))
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Po ile dyńki? Biorę obie, zwłaszcza ta oryginalna z pięknymi oczami i futerkiem mnie interesuje <serce> <serce> <serce> Może jakiś upuścik, hę? <gwiżdże>
kotku

Post autor: kotku »

Sonia pisze:
Gdyby tak Tamiś siadł koło Twojej pomarańczowej dyni, to ta by się chyba pod stół ze wstydu schowała :mimbla:
Sonia kocham Cię <zakochana> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>

Mi też się obie dynie podobają. Ale ta po prawej trochę za włochata :haha:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

MoniQ pisze:Nowe mieszkanie ma kilka niewątpliwych zalet, jedną z nich jest to że w końcu kot śpi koło mnie! <tańczy> Dzisiaj całą noc Mordimuś spał przytulony do mojego boku :) :radocha: :kotek:
Super <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

MoniQ pisze:Nowe mieszkanie ma kilka niewątpliwych zalet, jedną z nich jest to że w końcu kot śpi koło mnie! <tańczy> Dzisiaj całą noc Mordimuś spał przytulony do mojego boku :) :radocha: :kotek:
Wyspałaś się? ;-)) Ale co tam wysypianie się, ja też wolę kota u boku. Czy Mordimuś wyciąga się wzdłuż Twojego boku tak ściśle do niego przylegając? Jeśli tak to, tak jak Puszek <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

atomeria pisze:
Wyspałaś się? ;-)) Ale co tam wysypianie się, ja też wolę kota u boku. Czy Mordimuś wyciąga się wzdłuż Twojego boku tak ściśle do niego przylegając? Jeśli tak to, tak jak Puszek <zakochana>
Leżał wzdłuż, pomiędzy moim bokiem a ręką. Rękę musiała trzymać koło jego głowy <zakochana> <zakochana>
I wyspałam się całkiem, całkiem... :)
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

jak to? kot leży kolo człowieka i śpi? ja nie wierzę w takie cuda <shock> ;-( :haha:
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

MoniQ pisze: Leżał wzdłuż, pomiędzy moim bokiem a ręką. Rękę musiała trzymać koło jego głowy <zakochana> <zakochana>
I wyspałam się całkiem, całkiem... :)
O, właśnie tak <zakochana>
Zablokowany