asiak pisze:I jeszcze prawie cały dla Yam <mrgreen>
<serce> <serce> <serce>
Moje rosyjskie słoneczka
- yamaha
- Genius Loci
Re: Moje rosyjskie słoneczka
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
W temacie przystojny - oczywiście
. Spojrzenie tych oczysk wow...ta zieleń to chyba dla mnie.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Prezent prześliczny <serce> Bardzo lubię takie cudeńka ręcznie malowane.
Ciocia całuje łaputki Majuni <zakochana> <zakochana> <zakochana> I przystojniaka Kacperka miziam pod bródką <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ciocia całuje łaputki Majuni <zakochana> <zakochana> <zakochana> I przystojniaka Kacperka miziam pod bródką <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Obrazek śliczny, ma w sobie jakąś moc
Pumpelki też
<zakochana> <serce> 
Pumpelki też
- Natashas
I mi się bardzo prezent podoba
Pumpelki są piękne, takie dorodne <mrgreen> wczoraj na wystawie w Białymstoku jak przyglądałam się kotkom rosyjskim to wszystkie były takimi chucherkami i żaden z nich nie był tak śliczny jak Majunia czy Kacperek z tym swoim włochatym brzucholkiem <serce> <zakochana> <zakochana>
Pumpelki są piękne, takie dorodne <mrgreen> wczoraj na wystawie w Białymstoku jak przyglądałam się kotkom rosyjskim to wszystkie były takimi chucherkami i żaden z nich nie był tak śliczny jak Majunia czy Kacperek z tym swoim włochatym brzucholkiem <serce> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Natashas pisze:I mi się bardzo prezent podoba![]()
![]()
Bo one są jedyne w swoim rodzaju <serce> <serce>
- Neta
I to jak Kacperku <serce> Twoje przepiękne szmaragdowe spojrzenie skruszyłoby najtwardszy głaz <serce>asiak pisze:Ciocie, myślicie, że jestem przystojny ?
<serce> <serce> <serce>
A Majeczce to się chyba musiało coś wspaniałego przyśnić że tak uroczo rozcapierzyła paluszki u stópki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Charlotte
Śliczne oczęta 
- elsa
Obrazek jest przepiękny! Ja bardzo sobie cenię rękodzieła
Pańca, miło Cię zobaczyć, wyglądasz kwitnąco!
Kacperro prezentuje się okazale, wszystko ma dopracowane w każdym calu, tak go matka natura wspaniale potraktowała i nic tylko wzdychać sobie cichutko <serce> <zakochana> <serce> Majusia jako kopia niech traktuje te komplementy jak swoje <serce>
Kacperro prezentuje się okazale, wszystko ma dopracowane w każdym calu, tak go matka natura wspaniale potraktowała i nic tylko wzdychać sobie cichutko <serce> <zakochana> <serce> Majusia jako kopia niech traktuje te komplementy jak swoje <serce>
-
kotku
Kacper przystojniak sezonu! <zakochana> A Majunia śpioch <lol>
W pumpelkowie jak zawsze cudnie i sałaciano-kapuściano <serce> Buziaki zimowe, bo po tych opadach śniegu to ja już w jesień nie wierzę.
W pumpelkowie jak zawsze cudnie i sałaciano-kapuściano <serce> Buziaki zimowe, bo po tych opadach śniegu to ja już w jesień nie wierzę.